Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem egyre perverzeb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem egyre perverzebben manapság a csajok a 14-18 éves korosztályban?

Figyelt kérdés

Különböző helyeken egyre többször voltam már fültanúja olyan beszélgetéseknek ilyen korú csajok közt, ami már már túlszárnyalja az én perverzségemet is...pedig én srác vagyok...

És itt az oldalon is egyre perverzebb kérdéseket látni sokszor ilyen korú lányoktól.. jól érzem ezt? :)

Vagy ti máshogy látjátok?

Ha van kedvetek, hosszabban is kifejthetitek mit gondoltok :)

18/f

2016. júl. 3. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%

Nem csak szerinted....

És ez inkább szégyen,mint pozitív.

2016. júl. 3. 23:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Azok is kifejthetnék a véleményüket akik alapból perverznek gondolják magukat :)
2016. júl. 3. 23:27
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Ezé' nem lépnek kapcsolatba veletek az idegenek. Túl primitívnek tartjuk azt ,hogy nem vagytok képesek a fajfenntartáshoz fűződő dolgokon túltenni magatokat ,holott mindenkinek fel kellene néznie az égre végre és feltenni a kérdést ,,mi a lét értelme? Miért vagyok itt és mi a célom? '' .

Szörnyű.

Üdv: Egy reptoid ;)

2016. júl. 3. 23:28
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Én 14éves fiú vagyok, a korombeli lányok orrba-szájba pettingelnek, szerintem van aki még le is fekszik csávókkal. Igen...ha beszélgetnek is, elégge csak a szex felé megy a téma..semmi más. Egyébként néha már meg sem tudod róluk mondani, hogy 14évesek (öltözködés+smink)..plusz még piálni nagyon szeretnek. Egyébként a lányok kutyábbak mint a fiúk!
2016. júl. 3. 23:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Lányok? Ne hagyjátok magatokat ;)
2016. júl. 3. 23:30
 6/14 October15 ***** válasza:
95%

Ez hülyeség.. XD ha ti hallottátok volna, hogy én pl mikről beszélgettem ált. sulis meg gimis oszt. társ lánykákkal huhuuu.. amikor egy [szerinted] a téma iránt még nem annyira fogékony amúgy kinda visszafogott csajnak tök véletlenül egy khm durván perverz szöveget és utána 2 napig pörög a témán akkor azért pislogsz nagyokat.. :D

Az, hogy pettingelnek meg bla bla bla az marhára nem perverzség kérdése. + Ez a 14-18 egy merő fszság. :) Egyrészt mert 18 évesen neked marhára nem kellene nőként tekintened egy 14 éves lányra másrészt mert sikerült belőnöd azt az életszakaszt amikor kb a legtöbbet változik az ember személyisége ebből átlagot vonni kb esélytelen és mellesleg hülyeség is.

Lényeg: A kérdés hülyeség, nem így van illetőleg vigyázzatok a csendes csajokkal lehet, hogy igazi perverz kis dögök. grrr:P

24F

2016. júl. 3. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember perverz, csak vannak kulturaltak is, akik megtartjak a dolgaikat maguknak nem kiabaljak oket.
2016. júl. 3. 23:58
 8/14 anonim válasza:
:P Talán. Régen nem mertek ilyen dolgokról beszélgetni a lányok. Főleg fiúk előtt nem, de szerintem az anyukáink (esetleg nagymamáink is) megbeszélték az ilyesmiket, csak szűkebb társoságban. Ma meg már fiúk előtt is merünk beszélni, vagy hülyeségeket csinálni. Lenne pár jó sztorim ^^ De nem kell aggódni, egy csomó prűd lány (és fiú) van, akoből nem húzol ki semmit.
2016. júl. 4. 01:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kicsit relatív.

Meg a látszat is csal néha. Legjobb barátnőm tök prűd, pedig senki se nézi annak, én meg elég zárkózott vagyok, és mégis... :D

De alapjában véve egy csomó osztálytársam perverz, de inkább a fiúk közül. Legalábbis ők nyíltan hangot is adnak ennek a dolognak. :D

2016. júl. 4. 05:10
 10/14 anonim ***** válasza:

A 6-osnak és a 7-esnek van igaz.

Ez a "milyen ez a mai világ!" teória egy eget verő répasság.

Szimplán fikció.

A másik:

MINDEN EMBER PERVERZ!

A perverzség az nem tulajdonság! Ez egy skálás dolog.

Valaki a 0,1,2,3,6,9...stb

Az ,hogy felszabadultan beszélgetnek pedig egyáltalán nem gond.

2016. júl. 4. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!