Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt mit tegyek, hogy befejezze?
Figyelt kérdés
Van egy fiu az osztalyunkban talalt maganak egy baratnot .....egy versenyen voltunk amikor azzal jott hogy csokoloztak en nagyon meglepodtem es gondolom egy kicsit ki is pirosodtam azota azzal jon hogy feltekeny vagyok .....nm szeretem sot....nagyon egy bekepzelt alak a szuleinek rengeteg penze vn o a leggazdagabb az osztalybol ....amiota vettek egy harom emeletes hazat teljesen elszallt magatol mindenkivel ugy beszel hogy azt nm lehet megfogalmazni lekezeloen es parasztul..pl huje vagy ,b**fasz vagy ,es csufolkodik ...meg haat a csunya beszedrol ne is beszeljunk....tehat nm szeretem sot es nm csak ez a problema.....de az a legnagyobb baj hogy azota feltekenykenek hiv es nm hagy beken egyfolytaban szekal kozbe nm vagyok feltekeny hiaba magyarazom neki nm erti.....szerintetek mit tegyek hogy befejezze ?miert csinalja ezt ?es ign kerlek ne kezdjetek hogy milyen fiatal vagyok...tudom ....12l2016. jún. 20. 20:37
1/6 anonim válasza:
Semmit. Hagyd, ne vegyél róla tudomást. Kisfiú még, majd megtanulja, hogy a pénz nem minden. Te pedig egy ilyen idióta miatt ne legyél magadba roskadva!
17/F
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi....
2016. jún. 20. 20:40
3/6 anonim válasza:
Az ép elmét kiütötte az egó esetében. Ne foglalkozz vele. Ne is reagálj ,nézd levegőnek. Ezzel egyébként még szívességet teszel neki .. Ráeszmélteted arra,hogy nem a szülei pénze teszi emberre ,és nem ezért lesz közkedvelt személy. :T
5/6 A kérdező kommentje:
Haat kicsit nehez ....az eggyik baratnomnek hitt osztalytarsam is az o partjat fogja meg vihancolva mennek ketten s zengik hogy feltekenyke ...(mondjuk ezt egy kicsit eltuloztam)....
2016. jún. 20. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!