Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy miért csinálja ezeket. Nem értem a viselkedését. Vajon miért teszi mindezt velem? 14L
Megpróbálom a lehető legjobban elmagyarázni az egészet. Van egy fiú (milyen meglepő) ő 13 egy évfolyammal alattam van. Még nyár elején kezdte a baromságait. Táborban jött oda hozzám és a barátnőmhöz és hülye beceneveket adott nekünk, lefröcskölt vízzel és többi ovis dolgot csinált...XD aztán jött újra a suli és már a barátnőmmel nem nagyon foglalkozott...egyre jobban figyelt rám...vigyorgott rám, röhögött amikor meglátott (még mindig ezt csinálja) piszkálgat, viccelődik velem, és tudja, hogy ezzel megőrjít engem...jah és idővel elkezdett tetszeni nekem...meg néha kissé mintha perverz nézése lenne (barátnőim állítása szerint meg szerintem is) . Gyakori beszélgetésünk.hogy tisztázom vele hogy nem vicces erre meg mondja hogy de az és hogy én is annak tartom és közben mosolyog/vigyorog ...egyszer meg azt mondta , hogy én lennék az első akit kinyírna.(épp az osztálytársaival, lányokkal és vele fej vagy írásoztunk és ha fej akkor a lányokkal őt "nyírjuk ki" erre mondta ,hogy ha neki kéne kinyírni minket akkor velem kezdené)röpinél(szünetben játszottunk) a kelleténél hosszabban néztem a szemébe és emiatt elrontottam, máskor a fejemre esett a labda mert nem figyeltem és beszólt valami ilyesmit ,hogy még párszor ráeshetett volna. Oh, és neki barátnője van /volt mert igazából nem tudom hogy állnak..jah és kissé hímringyó...több lánnyal is csinál hasonlókat, de most én vagyok a legfőbb... kb. ennyi legalább is ennyi jutott most eszembe.
Normális válaszokat és hagyjátok ki a te még fiatal vagy és ilyesmi válaszokat. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!