Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm a tinik közé tartozik. Szakítottam vele, mert félrelépett. Mindezt azért tette, mert nem feküdtem le vele. Ő 15 éves. Hogy léphetnék vele kapcsolatba, ha mindkét fiókomon letiltott?
Ez tényleg eléggé beteged.
Fogadd el, hogy vége. Nyilván más a hozzáállásotok, mások voltak az igényeitek. Ennyi. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
Zaklatni meg pláne nem kéne.
A H.Y.D.R.A. segíthet neked... Ha megtudod hálálni nekik. :D
Jó csak viccelek. én S.H.I.E.L.D.-es vagyok. Mi viszont ilyet nem csinálunk. Ha beszélni akarsz vele, akkor csak magadra számíthatsz.
Sok sikert!
Miért akarnál vele kapcsolatba lépni?
Úgyis csalna valami más ürüggyel.
Egyszerűen nem értem az embereket manapság.
"a korára hivatkozva nem tettem meg azt, amit szeretett volna. (bár az új jogszabály megengedi). Mivel hazug és könnyűvérű lány, nem való másra, csak szexre."
Na jó. Innentől kezdve viszont egy utolsó mocsokság, amire készülsz. Felejtsd el.
(nagyon régóta nem tiltja jogszabály mellesleg, semmiféle újról nincs szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!