Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek megy bele egy kapcsolatba, ha nem érez semmit irántam?
Akkor halott az ügy ha egyoldalú a dolog. Találkozzatok személyesen beszéld meg ezt vele. Egy párkapcsolat részben a kölcsönösségről szól, ha ő nem érdeklődik feléd, nem törődik veled akkor már kár a gőzért szerintem. Vannak lányok akik tudatosan várják hogy keressék őt és ne nekik kelljen de azoknak a kapcsolatoknak sosincs jó vége. Nekem is volt ilyen barátnőm fél évig hasonlóan voltunk, mindent nekem kellett tennem ő meg csak ölbe tett kézzel várta a dolgokat, fél év után ebbe fáradtam bele, akkor tudtam meg hogy másoknál ő kezdeményez majdnem mindent még fiúknál is. Persze nem csalt meg és nem is pasizott tehát tiszteletben tartotta a kapcsolatunkat, csak nem tett semmit érte. Amikor szakítottunk akkor is egy srác udvarolni kezdett neki és igaz 3 hónap múlva jöttek csak össze de a sráccal is ugyan ezt művelte de a srác az nagyon papucs figura volt ő 2 évig elvolt vele és szó szerint fényesre nyalta a valagát aztán dobta őt a csaj.
Persze időközben én is ismerkedtem, próbálkoztam lányoknál de majdnem mindegyik ilyen volt hogy várták hogy én keressem és én meg én és csak én. A jelen barátnőm az aki más mint a többi, ő gyakran ír nekem, gyakran keres, kölcsönös minden. Én is keresem, ő is keres. Amikor 12 órába dolgozom akkor szigorúan csak egy sms-t küld hogy ha ráérek akkor hívjam fel hogy mivan velem mert ő nem akar zavarni. Amikor találkozunk akkor mindig kölcsönösen érdeklődünk egymás iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!