Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan voltam ezért szakítottam. Hibát követtem el?
Igen, mindketten hibát követtetek el.
Te azt, hogy elvárásaiddal rabszolgáddá akarod tenni, akit "szeretsz", ő pedig azzal, hogy 1.5 évig tűrte.
Van személyes tapasztalatom erről..legalábbis eléggé hasonlított a dolog.
Ha gondolod, írj privit, inkább ott mesélek.
Kedves Kérdező!
Én ugyanebben a helyzetben szoktam lenni. Vannak fiúk (pl én is), akik maguk is feltalálják magukat, építgetik a karrierjüket/kapcsolataikat, vagy csak egyszerűen jól érzik magukat a kis világukban. Nincs ezzel semmi gond, ettől még mi is szeretjük a társunkat. Viszont azzal, hogy a saját terünket nullára korlátozod, azzal feszültséget keltesz és menekülni fogunk.
Szerintem légy konkrét: mondd meg neki, hogy rendben, megérted, hogy szüksége van szabadidőre (természetesen ami nem csajozással telik), ezért azt szeretnéd, hogy heti két-három napot/estét töltsetek együtt, amikor nincs rohanás, hanem MINŐSÉGILEG vagytok együtt, de akkor mindenki legyen ott.
Amit csinálsz azzal, hogy elküldöd és arra vársz, hogy észhez tér, azt úgy hívják: érzelmi manipuláció, a gyenge nők játéka, és minden valamirevaló férfi menekül tőle.
Üdv: egy érzelmes, nem valamirevaló férfi, aki számtalanszor belemegy ugyanebbe a csapdába.
Szerint két út van: elfogadod, hogy ez kuka és megtanulod, hogy soha senkit nem manipulálhatsz érzelmileg saját céljaid elérése érdekében.
VAGY
Elmondod neki őszintén, hogy hibáztál, az egész szakítás színjáték, azért csináltad, hogy kicsikard belőle a szeretetét. A többit bízd rá, én nagyra értékelnék egy ilyen vallomást, de nincs semmire garancia.
Amit az utolsó mond, hogy ez egy színjáték, nehogy mondd, én pl. totál kiakadnék ezen.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!