Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam de hiányzik. Mit tehetek?!
Decemberben szakitottam a baratommal akit szerettem de a tavolsag es idohiany miatt nem tudtunk volna talalkozni (nem arra van idom amite szeretnem, o akademista es enis sportolok, minden nap edzes, hetvege mindkettonknek meccs) azonban o azt hiszi en nem szerettem ot..Muszaj volt szakitani mert ez nem kapcsolat hiaba szeretem de a bolond kis fejevel maskepp gondolja:(
Ujevkor elmondta hogy o nem birja hogy "baratkent beszelunk" es hulye volt hogy belement ebbe a baratsagba es ki akr lepni az eletembol mert nem vagyok vele es igy sose lep tul..
ennek lassan egy honapja es nem keres se semmi.Nagyon hianyzik de ugyse lehetnenk eggyut mert sose latnam.Mivel en szakitottam vele de o irta le hogy ki akar ebbol az egeszbol lepni ezert nem merem neki leirni.En lennek a nevetseges...
Ti mit csinalnatok a helyembe? Ne egy szavas semmit mondo valaszokat legyszives:c
koszonom
Ha attól félsz, hogy ha leírod neki, akkor nevetségesség válsz... Akkora talán nincs is értelme tenni semmit. Egyébként is az a legegyszerűbb és talán egyetlen módja, hogy tudasd a dolgokat vele, hogy elmondod.
De nekem nem teljesen tiszta, hogy mit is vársz a sráctól. Szakítottál vele, de szereted, csak nem tudnátok találkozni. Rendben, de mit szeretnél tőle? Ha csak tudatni, akkor nincs értelme beszélni vele. Ha újra megpróbálni, akkor avn értelme és akkor bizony mást nem iagzán tehtsz, minthogy elmondod neki, ha nevetéges leszel, ha nem. (nem leszel az, de egyébként ha igazán szereted, akkor nem értem, hogyan merült el, hogy nevetségesség válsz, hiszen csak elmondod őszintén))
Ha szereted, akkor miért szakítottál?
Mi az, hogy muszáj volt szakítani, mert nem kapcsolat?
Ezt az életfelfogást más embertől is hallottam, de nem tudtam megérteni. Ha két ember szereti egymást, akkor is szereti egymást, ha elfoglaltak és nem tudnak találkozni. Fegyvert fogott valaki rád, hogy szakíts vele?
Velem is hasonlót játszott már el a barátnőm. Én rosszul viseltem. A szakítás után is tartani akarta a barátságot, én viszont ezt nem tudtam elviselni.
Még valami. Észrevettem, hogy a párkapcsolatoknál nem az a fontos az embereknek, hogy a másik emberrel együtt vannak. Úgy értem, hogy a másik ember az "övék", hozzájuk tartozik. Hanem sokkal inkább az számít, miket kapnak a másik embertől, mennyire szórakoztatja el őket. Az ilyen tipikus párkapcsolati-romantikus filmbeli eseményeknek kell megtörténniük. Ez él az emberek fejében és ezt akarják megvalósítani. Szóval nem az ember a fontos és hogy azt az embert az enyém, hanem az, hogy megfelel-e a párkapcsolatunk a társadalomnak nevezett hányás által fantáziált elvárásoknak...
Azért nem keres téged ez a barátod, mert elhagytad. Az elhagyásban benne van az, hogy nem kell neked a másik és akarsz találni magadnak valaki mást. Attól, hogy nem mondtad ezt ki, a tetteid erre utalnak a számára. Abból gondolom, hogy ugyanazt érezheti, amit én is. Sértettséget és eldobhatóságot. Meg fáj neki, hogy úgy kellene barátként viselnie veled, hogy közben többet akar, de nem lehet már köztetek semmi és viselje el, hogy te továbblépsz mással.
"Nagyon hianyzik de ugyse lehetnenk eggyut mert sose latnam."
Ez nem igaz, hogy nem lehetnétek együtt. Ez a te fejedben van így. Nem azért nem lehetnétek együtt, mert elfoglaltak vagytok, hanem azért nem lehetnétek együtt, mert te nem akartál vele együtt lenni.
A lányok és a nők annyira szeretik a drámát meg a romantikus tragédiákat, hogy mintha kötelezően drámává alakítanák a saját életüket is
elso kettonek koszonom...es igazabol nemtudom mit varok meg tole csak azt tudom hogy szeretem.
3.valaszolo pedig, nem hiszem hogy te tudnad en mit akarok mar neharagudj. Kijelented hogy nem az idohiany miatt szakitottam vele hanem mert nem akartam vele lenni..3honap alatt 3x lattam ami edeskeves , nyilvan azert vagyok vele mert szeretem es mivel szeretem ezert az idomet is vele akarom tolteni legalabbis hetente egy napot minimum.Ha nem akartam volna vele lenni akkor bele se kezdek ebbe a kapcsolatba ugy hogy tudom hogy ez lesz, megis elkezdtem mert szerettem es szeretem. De eleg nehez elfogadnom azt hogy minden jo es egyszercsak azt mondja ennyi volt. Raadasul nem azt mondana hogy talalkozzunk akar fel orara es elmondja szemelyesen hanem leirja facebookon (?!) mostmar ez a szokas vagy mi.
Akkor meg nem szerettel valakit ha azt irod keressek mast ;)
18 leszek koszonom :D szerintem nekem semmit se kell elmagyarazni csupan a velemenyeteket kerdeztem , lehet neked (utolso) nehez jobb oldalon az Xre kattintani de irj es szivesen elmagyarazom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!