Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha valakivel "szakítottam",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel "szakítottam", miért "hiányzik"? Érezte már valaki ilyen zavarosan magát?

Figyelt kérdés

Mitől van az, ha valaki megszállottan sokat gondol egy olyan ex-ére, akit utál, idegeskedik, pedig teljesen biztos, hogy nem akar tőle semmit, de folyton analizálja az egykori kapcsolatot és annak tévedéseit.

Annak a kapcsolatnak a legnagyobb hibája, hogy az egyik elkezdte "szerelemnek" nevezni, egy idealizált képet gondolt köré, amibe egy időután beleélték magukat, miközben csalódássá vált késöbb az egész, de a felek nem beszélik meg nyíltan a problémákat, a csalódásaikat, csak úgy elfordulnak, de közben mégis valahol beleélik magukat abba az "álom képbe", ami lényegében hülyeséggé teszi az egészet. Lehető legnagyobb tévedésnek tartom már az ilyen kapcsolatokat, mégis ezen agyalok sokszor, magyarázom magamnak, hogy rossz kapcsolat volt, vagy hogy lehetett volna másmilyen, vagy éppen foglalkoztat a másik véleménye rólam, vagy a másik élete nélkülem, és ítélkezek ezeken a dolgokon, elég zavarbaejtően. Nem éreztem így magam minden szakítás után, nem egészen értem, mi bajom van ilyenkor.

2015. dec. 29. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt hívják "szív az ész ellen"-nek.

mert minél nagyobb a szív, annál nagyobbat szív :D

viccet félretéve, ennek még lesz folytatása pár egymás vállán sírás, stb manifesztálódásában

és voálá győz a szerelem :D

2015. dec. 29. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán az frusztrál, hogy ha annak idején megoldjátok a dolgokat akkor nem-e jött volna össze az elképzelt álomkép. Esetleg feljönnek azok a gondolatok, hogy te miben hibáztál vagy tudtál volna mást csinálni.

Sokan érzik magukat így szakítások után szerintem. Tisztázódnak a gondolatok/érzések miután lecsillapodik a dolog.

2015. dec. 29. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább béküljetek ki, kössetek egy jó újévi fogadalmat és szeressétek egymást a szeretet ünnepén ha a párodban ia megvan a szándék:)
2015. dec. 29. 19:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Az az abszurd, hogy az egészet összevetve(ami lényegében zavaros, mondhatni talán nem is annyira öszinte, másikhoz való idomulás jellemzi) nem is szeretem, így nem is sajnákozom semmi olyasmin, hogy problémákat kellett volna megoldjak, tehát az álomképet egy tévedésnek tartom, ami valamiért mégis úgy él bennem, mintha vonzóbbnak tartanám, mint más kapcsolatokat.(vagy inkább egyszerre vonz és taszít)

Lehet, hogy a hülye idő kérdése, hogy ez elmúljon, de már egy jó ideje elhúzodik az állapot, így megfogalmazodott ez a kérdés.

2015. dec. 29. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg? :D

Hány évesek vagytok?

2015. dec. 29. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:

# 3

Erről szósincs. Amúgy már más kapcsolata van, lehet, hogy ez is zavar. És nem ez az egyetlen oka, hogy elakarom felejteni. mielőtt megtudtam volna, hogy van más, azelőtt is zavart és taszított ez az egész.

2015. dec. 29. 20:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Én: 22, ő idősebb(ez is jó ok arra, hogy nem illünk össze)
2015. dec. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!