Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szakítottam, de hiányzik. Miért?
Figyelt kérdés
Majdnem 1 hete szakítottam a barátommal.Nem volt túl hosszú kapcsolat,fél éve ismerjük egymást és 4 hónapot jártunk.De azalatt gyakorlatilag minden nap együtt voltunk este és együtt aludtunk,hétvégén is szinte egész nap.Azért szakítottam,mert az utolsó 1 hónapban nem kívántam vele a szexet,már nem vonzott testileg,csókolózni sem volt már kedvem vele :/ Ezzel párhuzamosan "bulizhatnékom"lett.Mármint pasizhatnékom..:D Viszont most eléggé hiányzik,ezt leszámítva nagyon jól megvoltunk és ő nagyon szeret :/ Szerintetek csak azért hiányzik,mert megszoktam,hogy minden este hozzá tudok bújni valakihez és beszélgetni? Járt már valaki hasonló cipőben? 19L2015. dec. 8. 21:38
1/3 anonim válasza:
Imadok tini kerdeseket talalni a Felnott parkapcsolatokban!
2/3 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg visszacsinálni...
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ne vedd a fáradtságot,hogy válaszolj,hanem menj tovább :) A Tini részleg teli van kis 14-15 évesekkel és nem tőlük szeretnék választ kapni...
Második,érdemes úgy összejönni megint,hogy nem kívánom..testileg?Az mégis milyen kapcsolat?Azért köszi,de nem hiszem,hogy lenne értelme...megint ugyanide lyukadnánk ki előbb-utóbb.
2015. dec. 9. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!