Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam, de szeretem, hiányzik és nem tudom mit csináljak? Nem hagyományos kapcsolat.
Fél éve jöttem össze a barátnőmmel (én is nő vagyok). A férjeink tudtával és beleegyezésével járunk, mintegy második párkapcsolatként. Nagyon szeretjük egymást, de nagyon különböző személyiségek vagyunk, emiatt gyakran összevesztünk, feszültséggel teli volt a viszonyunk nagyon, amit súlyosbított, hogy az ő férje nagyon szereti őt lovagként védelmezni (elég hangosan és indulatosan), így gyakran veszekedett ő is velem ha vitáztunk valamin. Én a végére nagyon komoly szorongásos alvászavartól szenvedtem, ezért pár napja szakítottam, kérve, hogy legyünk barátok továbbra is.
FB-on, sms-ben kommunikálunk azóta, sokat beszélgetünk, eleinte biztos is voltam benne, hogy jól döntöttem amikor elhagytam. Azóta elbizonytalanodtam, arról beszél, hogyan akarja kijavítani a dolgokat amiken veszekedtünk az utóbbi időben, csak időt kér rendezni a dolgait, gondolatait. Ha valóban változtatna, talán megint együtt lehetnénk. Vagy ha eddig nem ment, ezután se fog? Szeretjük egymást nagyon, de ő fehér, én fekete, és a férje is marad olyan, amilyen. Annyira tanácstalan vagyok.
"Nagyon szeretjük egymást, de nagyon különböző személyiségek vagyunk, emiatt gyakran összevesztünk, " -
annyi ilyen szöveget olvasok itt a GYK-n, nem értem.
Én nagyon szeretem a páromat, ő is engem, vannak vitáink, néha élesek is, mi az a "veszekedés" ?
És mivel igazán szeretjük egymást, ezek megoldódnak nagyon hamar, és minden tüske nélkül.
Sokadik kapcsolatom, szóval nem valami naiv tini vagyok.
Értem hogy ez egy elég fura helyzet, mert én persze egyből azt mondom, hogy a párkapcsolati probléma az két ember ügye... de hát ebben a helyzetben a férjeitekkel is párkapcsolatban vagytok, ergo ők is érintettek.
Nyilván az ő férjének kéne visszafogni magát - muszáj neked vele is kommunikálnod?
Bár ez az alvászavaros dolog nem túl biztató.
Ez meg úgy kell érteni, hogy ő hibázott:
"arról beszél, hogyan akarja kijavítani a dolgokat amiken veszekedtünk" -avagy úgy, hogy te eldöntöd, mi a helyes viselkedés a részéről?
"Ez meg úgy kell érteni, hogy ő hibázott:
"arról beszél, hogyan akarja kijavítani a dolgokat amiken veszekedtünk" -avagy úgy, hogy te eldöntöd, mi a helyes viselkedés a részéről?"
Nem tudom. Őszintén, nem tudom, hogy ő hibázott, vagy csak én akarom neki előírni mi volna helyes. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!