Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (férfiak)! Nálatok előny vagy hátrány, ha a lány nem az a hagyományos értelemben vett lány, hanem egy kicsit fiúsabb?
Hogy mondjuk szereti a szoknyát, a sminket, hanem az a kicsit fiús lány, aki inkább egy farmer + póló összeállítást díjaz, nem mint egy szoknya + ing, meg divatos cuccok?Én az utóbbihoz tartozom, és az érdekelne, hogy ez előny vagy hátrány, vagy nem is izgat titeket. Vagy, ha mondjuk lenne egy lány, és választhatnátok hogy "csajos" legyen, vagy egy kicsit fiús akkor melyikre szavaznátok? Illetve, nektek mi az ideálotok? (tudom hogy ez elég tág, meg mindenkinek más, meg hogy nem mindenkinek van, de mi lenne az, ami a legjobb lenne?)
14 vagyok, nem tervezek kapcsolatot, nem azért kérdezem, csak úgy kíváncsiságból :).
ha szépfiút akarsz aki leszar és csak arra kellesz neki akkor öltözz k**vának
amúgy meg ha a csaj normális akkor bármi jól áll neki, de tőled függ mit akarsz
egyértelmű hogy a kicsit fiús ruha nem vonz be annyi swag pávát aki dugni akar
Hú bakker a kérdés címéből már azt hittem f@$zod van...
Amúgy ha jól nèz ki akkor nem zavar a dolog ;)
4: nem szèpfiút szeretnèk majd a kèsőbbiekben, a pávákat meg nem szeretem mert a legtöbbjük bunkó :P.
5: köszi :)
6: nem sèrtődtem meg, bár 14 èvesen már nem vagyok gyerek de mèg felnőtt sem :)
Mindenkinek köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!