Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pityesz93 kérdése:

Lányok! Nektek mennyire számit párkapcsolat választásnál, ha valaki roma származású?

Figyelt kérdés
Nos Igen roma származásu vagyok de éretségivel, szakmával, tiszteséges állással havi 160000 Ft fizetéssel.Nem az aljáról származom (tudom h sok roma van aki miatt elitélik a másikat). Azt mondják, csúnya sem vagyok, de mégis.. mennyire befojásolja a börszin a párkapcsolat kialakulását?

2015. okt. 29. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a "bőrszín" befolyásolja a párkapcsolatokat, hanem a mentalitás. Azzal meg nálad úgy néz ki nincs baj. Jó, hogy van szakmád, állásod. Téged sem az befolyásol valószínűleg, hogy kinek udvarolsz, hogy milyen színű a lány bőre, haja, szeme - hanem mennyire kedves, szelíd, békés, rendes, csinos. Szerintem bátran udvarolj annak a lánynak, aki tetszik!
2015. okt. 29. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez igy okés lenne, de tegyük fel semennyire se ismerem azt a lányt, megláttam tetszik és most gondolok itt arra,hogy neki lehet a börszin miatt nem tetszenék és nem foglalkozna velem....de ha nem ilyen szinem lenne akkor lehet h foglalkozna velem
2015. okt. 29. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma minden udvarlásnál, párkapcsolat indulásnál felmerül - csak nem mindig ennek az előítélet formájában, hanem ezer más - szintén előítéleten nyugvó probléma miatt. Például: udvarolna egy Péter nevű egy lánynak, de a lányt előzőleg egy Péter nevű nagyon csúnyán átverte, kihasználta. Mikor meghallja a nevét az új Péternek (akinek semmi köze a név-rokonságon kívül, egészen más ember) - a lánynak beugrik a tudatába a múlt szenvedése: és már nem tud tiszta figyelemmel ránézni, hanem egy előítélet miatt rögtön vegyes kavargás van a szívében.

Az udvarló meg nem is érti a lányt, mert nem mondja el... És ez csak egy példa.

Ezerszám vannak ilyen előítéletek, sajnos.

Aki nem tud tiszta minden előítélet és előfeltevés nélkül valakire/valamire figyelni, az nem tudja megismerni azt, amint van. A saját képét vetíti rá - és torzítja el.

Ez szomorú, ez sok szenvedés forrása.

És akkor még nem beszéltem a környezetéről a lánynak - barátnők, család, akik szintén a maguk elképzeléseit előítéleteit húzzák rá, ha meséli nekik a lány - ekkor már teljesen elrugaszkodhat a valóságtól. Sok szenvedés forrása ez.

Szépen élsz, szakmád van, dolgozol, sok nehézség van a párkapcsolatok kialakításával mindenkinek, ez nehéz.

Én mégis arra biztatnálak, aki tetszik, annak hódítsd meg a szívét. A szerelem nagy erő, legyőzheti a legnagyobb akadályokat is.

2015. okt. 30. 08:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkesítő tanácsot :) remélem sikerülni is fog és nem fogja zavarni :))
2015. okt. 30. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Zavaró!!! Nagyon befolyásolja
2015. okt. 30. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Akinek zavaró, az annyit is ért...

Amúgy azóta mi a helyzet? :)

2017. jan. 21. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Háth... öhm még nincs senkim >< xd
2017. máj. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!