Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy lánnyal a sulinkból eleinte keveset beszéltünk majd egyre többet és sokat is találkoztunk és most úgy érzem megint elértünk oda,hogy egyre kevesebbet beszélünk,találkozunk.Nem tudom miért csinálja ezt megint(mert nem rajtam múlnak a dolgok),nekem azt mondja,hogy tanulnia kell(május végén??),meg bealszik (7órakor??).

Múltkor is írtam neki,látta de nem írt vissza később még fent volt de nem írt.Másnap azt mondta,hogy ne haragudjak de bealudt,holott láttam,hogy posztokat lájkolgatott.

Szerintetek mi lehet az oka ennek,miért csinálja ezt?(Bocsi kicsit hosszú lett)

2016. máj. 26. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
május végén szoktak belehúzni a tanulásba pedig, javítani, stb. De az, hogylikeolgat, ls nem ír vissza azt jelenti, hogy le akar rázni
2016. máj. 26. 14:59
 2/17 A kérdező kommentje:

én sem értem,mert ha meg nem jelentkezem 1-2 napig akkor meg ő ír

meg mondta,hogy nyáron is akar velem találkozni stb. meg hogy a suliban is találkozzunk a szünetekben de ha én nem egyeztetek vele nem is jutni az eszébe...

2016. máj. 26. 15:04
 3/17 Andicika ***** válasza:
100%
Vagy leakar rázni, vagy csak simán határozatlan. Egy-két napig te se írj, mond hogy tanultál vagy vmi. De ha nem ír akk te se,mert lehet hogy csak leakar rázni.
2016. máj. 26. 15:35
 4/17 Andicika ***** válasza:
100%
Kicsit beszélj neki erről nyíltan és őszintén . Mondja meg szemedbe ha baja van.
2016. máj. 26. 15:36
 5/17 A kérdező kommentje:

tudom róla,hogy határozatlan

beszéltem már vele róla,azt mondta hogy érdekli amit írok neki,meg hogy ne higgyem azt hogy nem érdeklem csak nincs ideje írni (pff. :D)

2016. máj. 26. 15:47
 6/17 anonim válasza:
a lányok sokkal jobban szeretnek élőben beszélgetni, szerintem a legtöbbünk nagyon lusta írni, én is ilyen vagyok,illetve nem a fb-on élem az életem
2016. máj. 27. 11:13
 7/17 A kérdező kommentje:
azt megértem de ha meg el akarom hívni valahova érdekes módon mindig van valami dolga
2016. máj. 27. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Bocsánat nekem nem derül ki hogy mit is akarsz a lánytól.

Mit akarsz tőle? Tetszik? Szerelmes vagy? Hány éves vagy?

2016. máj. 27. 16:10
 9/17 A kérdező kommentje:

már egyáltalán nem számít,hogy mit érzek iránta mivel elutasított.

amúgy 17/f

2016. máj. 27. 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom. minél előbb próbálj túl lépni rajta és találd meg az igazit. :)
2016. máj. 27. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!