Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Összeismerkedtem egy lánnyal a sulinkból eleinte keveset beszéltünk majd egyre többet és sokat is találkoztunk és most úgy érzem megint elértünk oda,hogy egyre kevesebbet beszélünk,találkozunk.Nem tudom miért csinálja ezt megint(mert nem rajtam múlnak a dolgok),nekem azt mondja,hogy tanulnia kell(május végén??),meg bealszik (7órakor??).
Múltkor is írtam neki,látta de nem írt vissza később még fent volt de nem írt.Másnap azt mondta,hogy ne haragudjak de bealudt,holott láttam,hogy posztokat lájkolgatott.
Szerintetek mi lehet az oka ennek,miért csinálja ezt?(Bocsi kicsit hosszú lett)
Helló!
Igazából gondoltam már én is arra,hogy keresek valami hobbit de úgy nehéz elfelejteni,hogy minden nap látom a suliban. :/ Szerencsére mindjárt itt a nyár. :)
Ja tényleg. Legyél erős nekem is rossz/rossz volt.
20/F
Menni fog sz*r de menni fog :)
Hány éves vagy?
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!