Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm randizik egy sráccal és az a fiú állandóan engem néz ha pl ott vagyok. Nem tudom mennyi ideig de érzem magamon a tekintetét, mikor beszélek tesómhoz akkor is majd' kiguvad a szeme. Miért csinálja?
Ne haragudj. Bocsi. Tényleg. De...
BAZ**DMEGMÁRMAGADPLSPLSPLS!!! Szerinted miért csinálja? Most komolyan.
Biztos azon gondolkodik kihúzta-e otthon a vasalót. Vagy fejben egy másodfokú egyenletet old és ezért van kigúvadva a szeme. Vagy lehet háborús veterán a szerencsétlen és üvegből van neki. Te meg ilyen felháborítóan gúnyolod ki >:(
De most komolyan. Mit gondolsz? SZERINTED miért csinálja? Annyira butuska (utólag cenzúráltam) nem lehetsz hogy ennyire nem tudod a választ és ide kell kiírd, és TANÁCSOKAT KÉRJ mert nem tudod mi van.
A kérdésre meg direkt nem adok választ. Hát hagyjukmár.
(Ui: tanács: Hagyd szegény nővéredet, had pasizzon. Majd eljön a te időd is, nem kell lecsapni a kezéről, ő se tenne ilyet veled és k*urvára rosszul esne neki. Nonemazért mondom, mert hogy te pont ezt csinálnád. Dehogy. Csak megjegyeztem, hogy HA esetleg NETÁN valaha VALAMIKOR ilyen történne...):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!