Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsisbarbi kérdése:
Mit jelent ha egy fiú ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit régebben látásból ismertem meg ő is engem es most egy különórára járok vele. Ismeri pár évfolyamtársam és nekik azt mondta hogy nem vagyok számára szép meg stb. De most meg különórákon mindig mosolyog/vigyorog es kacsintgat rám. Egyébként azt kell róla tudni hogy helyes srác sok mindenkinek tetszik és ő is sok lánynak mondja meg irja hogy szép vagy tetszel. Szóval ez most mit akar jelenteni? ( Nem akarok vele járni meg semmi, csak nem értem ha másoknak azt mondta hogy nem vagyok az esete akkor miert mosolyog meg kacsintrám folyton meg kérdezi hogy miujság? Légyszives értelmes válaszokat. Köszönöm 15/L2016. jún. 8. 20:13
1/1 anonim válasza:
Mert kis éretlen bolond fiú, és ebben leli örömét, szerintem ne is foglalkozz vele semmilyen szinten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!