Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jött még meg? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött még meg? 14/L

Figyelt kérdés
a barátommal kb 1honapja kiakartuk probalni.. de nem rakta be, csak hozza erintette..már rég megkelett volna hogy jöjjön.. igaz még időben van.. de lehet hogy késik? nem akarok terhes lenni.. a barátom szerint nem lehetek az mert nem rakta be és el se ment.. szerintetek érdemes megnéznem egy orvossal hogy mi a helyzet? kezdek már aggódni..

2016. jún. 18. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként rendszeres már?
2016. jún. 18. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell berakni ahhoz, hogy terhes legyél. Még ruhán keresztül is ha hozzásimítja, akkor is terhes lehetsz. Legközelebb gondolkoztok. És ezt most nem lenézően mondom, nyilván nem tudtad, meg ezt valahogy nem mondják el felvilágosító órán(hell knows why..). Szerintem beszélj anyuddal, mert ha 1 hónapja volt, akkor nincs mit tenni. Lehet hogy terhes vagy, de nagyon remélem hogy nem.
2016. jún. 18. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
13%

írtam egy frankós szöveget de véletlenül kiléptem...

na de mind1 ezt akartam volna le írni csak részletesebben

-Remélem van valami nagyobb bajod...ha érett vagy a nem is tudom mihez mert ez nem nevezhető sz3x-nek

nem ment el nem rakta be,akkor mégis mi a faxt csináltatok????

Nem is csináltatok semmit azon kívül hogy levettétek a rúhátokat...''hozzá érintette'' BOCSÁS MEG KÉRLEK,NEM LÁTTAM TISZTÁN MOST MÁR MINDEN ÉRTHETŐ!!

Figy elmondok egy titkot: redtube.com

ha kíváncsi vagy néz fel;)

hülyegyerek...

2016. jún. 18. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még természetes, ha késik. Én 16 vagyok, és egyszer egy teljes ciklus kimaradt :)

Annak az esélye pedig, hogy terhes leszel, egyenlő a nullával.

2016. jún. 18. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
kúlcsszó: nem kívánt gyerek xdddddddddddddddd
2016. jún. 18. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen ha nem vagy ezekkel a dolgokkal tisztába, ne is próbálj ki semmit.
2016. jún. 18. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem azon van a hangsúly, hogy terhes vagy-e mert valószínűleg nem vagy ennyitől és a te korodban még nem is jön meg rendszeresen a legtöbbeknek.

Itt ennek az egésznek a kulcsa, hogy ezt hogyan tudod lereagálni és megjön-e az eszed az utolsó pillanatban, mert még iszonyú fiatal vagy ehhez, nagyon ne akard direkt elcseszni az életed... És isten adja, hogy fél-1-2 év múlva ne írd ki ugyan ezt a kérdés, azzal a különbséggel, hogy az X. fiúd véletlen elment benned, lehetsz-e terhes.

Sajnos sokszor ami ebben a kategóriában van az elkeserítő, kiábrándító és gusztustalan és csak hab a tortán, hogy sokszor az ugyan olyan éretlen 12-16 éves gyerekek próbálják megválaszolni a dolgokat... Gyalázat :(

2016. jún. 18. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Na ezért nem kell felelőtlenül kipróbálni idő előtt dolgokat..

Nézd, ha nagyon izgulsz vegyél tesztet, de ebben a korban normális ha nem rendszeresen jön meg. Sőt, a stressz is tolhat rajta. Nem csak az, csak most hirtelen ez tűnik a legvalószínűbbnek, mivel írtad hogy aggódsz.

2016. jún. 18. 14:53
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2016. jún. 19. 01:03
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Na ezért nem kéne még 14 évesen "szexelni". Amúgy meg nem kell elmennie ahhoz , hogy teherbe ejtsen . De ennyitől még nem leszel terhes .
2016. jún. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!