Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak mikor van joga felpofozni egy fiút? Mert én már a pasimat 2-szer is felpofoztam. Egyszer azért mert nem jött el egy randira (késett) és másodszor pedig azért mert megnyertem egy fogadást
Soha. Még egyszer: soha. Mégis mi haszna ennyire megalázni valakit? Ráadásul olyan dolgok ezek, amiért még csak súlyos büntetés sem jár, nem hogy káros büntetés.
Egyébként téged fel lehet pofozni, ha késel? Ha igen, akkor komoly probléma van veled.
Szerintem ehhez nincs tul sok "joga". Ennyi erovel a pasid (en inkabb a baratodnak nevezem ha nem baj, szebben hangzik) is felpofozhatna teged ha olyan kedve van. Legalabbis egy rendes kapcsolatban szerintem nem teljesen normalis hogy felpofozod.
En nem tudnam (foleg ilyen idokok miatt) megutni a baratomat. 15L
Hmm... én a fiúd helyében akkorát visszaütöttem volna,hogy a fal adja a másikat,függetlenül attól,hogy lány vagy. Na azért álljon már meg a fáklyás menet,tudd,hogy kettőtök közül,ki a férfi.
14N
A barátod helyében már nem lennék a barátod.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!