Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk van olyan hogy úgy érzitek, még nem jött el a megfelelő alkalom? (Többilent)
Ez kicsit mást jelent picim xd
Ha 1 héten belül nem megy oda hozzád de néz akk nincs önbizalma ha neked tetszik meny oda hozzá te. Nekem sincs sok önbizalmam és hiába mondják a haverok ha tetszik meny oda nem veszitesz semmit de nem merek.
Nekem sincs önbizalmam. Legalább is azt hittem. Aztán első kocsmázás haverokkal kb 15-16 voltam. Megittam 3 felest meg 1 sört. Úgy smároltam 2 óra után egy fekete párduccal,hogy csak nézett mindenki. Előtte meg hozzá se mertem szólni 1 lányhoz.
18F
Hát ha szimpatikus akkor előbb utóbb muszály lesz megszolitani:)
De sokszor van hogy megvan az "alkalom",csak éppen a bátorság hiányzik..:)
16/f
Te jó ég! Ha komolyan ilyen a felfogásotok,nekem az életben nem lesz pasim... Ne legyél már ilyen félénk, tessék rámenősnek lenni. Kezdeményezzél bátran, ne várj a lányra, mert ez a fiúk dolga.:) amúgy nyilván nem közömbös irántad, szóval hajrá!;)
én személy szerint állandóan bámulom a srácot, aki tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!