Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki neki? Vagy miert nem jött oda koszonesnel?
Van 1 srac, akivel igazából csak barátok vagyunk ( neki nem jövök Be es O sem nekem, legalábbis mint pasi :D ).
Fb-on bejeloltem es ugy kezdtünk el beszelgetni ( ramirt, hogy honnan ismerjük egymast), eloben mar többször talalkoztunk ( barátok, akik inkabb felnőttek, szoval anya es az O szülei ugyanazt az embert ismerik es ugy 'alakult ki' egy társaság, 20-25 ember :D ) de amikor talalkoztunk akkor soha nem beszéltünk :/
Amikor először talalkoztunk ( azóta, hogy Fb-on beszélgetünk), akkor amikor odaertek akkor mindenkit korbepusziltak, a szülei mindenkit, de O, amikor meglátott engem ( a házban voltam, a többiek kint) akkor nem jött oda, csak rám nézett ( normális feje volt :D ) es kiment, mellettem meg állt 1 csaj, de O idősebb nálunk, csak gondolom azert nem puszilta meg ot sem, mert hulyen néz ki, hogy ot igen, de engem mar nem, pedig kb 1 méterre álltam a csajtol :D
Aztán velük jöttünk ( anyaval) haza, amikor kitettek, akkor a szülei ugyanúgy megpusziltak es a srac anyát igen, de engem megit kihagyott :/
Es anya azt mondta nekem, hogy ha csak 1 lépéssel közelebb megyek akkor lehet mar O is odajön
Hat...lehet :D
Es szerintem azert nem jött oda, mert cikinek érzi, ahogy en is, hogy egyidősek vagyunk.
Ez majd 10-20-30 év múlva mar nem lesz gaz, hiába vagyunk egyidősek, de most meg picit fura vagy nem tudom :D
De gondolom értitek :D
Mondjuk nekem elég lenne egy ölelés is :D
Bár az lehet ugyanúgy fura lenne mindkettőnknek :D :/
Mert akkor talan méginkább 'közel kerülünk' egymáshoz :D
Es szerintetek is azert nem puszilt meg, mert cikinek érzi? ( nincs tele az arcom pattanasokkal vagy ilyesmi, szoval nem undorító :D )
Es legközelebb, ha találkozunk akkor tehetnek valamit? ( mármint nem fogom letamadni egy puszival :D )
15/L, 16/F
Tudom, hogy végülis nem vagyunk egyidősek, ebbe ne kossetek bele :D
7 hónap van köztünk, O par napja 16 eves :D
Ismerem ezt az érzést.
Ilyenkor itthon a fallba csapkodom a fejem, hogy miért születtem egy kibszott nagy pötsnek.
Elvileg nem tetszem neki, legalábbis azt mondta ismerősnek ( nem en mondtam, hogy kérdezze meg :D )
Es azt irta, hogy idősebb lany jon be neki :D
Csak olyan rosszul erzem magam, hogy rámnez/észreveszi, hogy ott vagyok aztán fogja magát es vagy kimegy vagy nem jon oda :/
Es nem tudom, hogy zavarban van vagy megis mi baja van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!