Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, plüssállat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, plüssállat?

Figyelt kérdés

Fiúk,ti hogy álltok a plüssállattal?

Mármint,én egy 15 éves lány vagyok,és mentünk külföldre a sulival,én meg vittem a plüssöm(legyen,már valami otthonról).A lényeg az,nem számított nem volt takaróm,a plüssöm úgy ölelgettem hogy nem lehetett volna "kioperálni a kezemből".A szobába többször voltak fiúk is,az egyik az én ágyamban aludt(3 ágyas szoba,3 lány+2 fiú,nem kell rosszra gondolni,csak beszélgettünk),és az lenne a kérdésem hogy ti nem néznétek hülyének egy olyan csajt aki plüssállattal alszik?Gondolkozásilag elég érett vagyok,tehát nem vagyok visszamaradott vagy ilyesmi.

2015. aug. 9. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos :D Én felfujhatós guminővel alszok
2015. aug. 9. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod pont azt fogják gondolni rólad amit te gondolsz magadról. Ha te normális otthoni emlékként kezeled, akkor ők is úgy állnak hozzá mintha a kispárnádat hoztad volna. Ha dedósnak érzed miatta magad, vagy feltűnősködőnek akkor lesz valami a viselkedésedben ami miatt a többiek is így fognak látni. Teljesen mindegy hogy jó éjt puszit nyomsz -e a plüssöd orrára miután az esti meséjét elolvastad, így is -úgy is dedósnak és feltűnősködősnek látszanál. Tehát magadban döntsd el hogy mi célod a plüssel és fogadd el, a többiek is el fogják fogadni.
2015. aug. 9. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem cuki :D

1-es xDDDDDDD

15 F

2015. aug. 9. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem néznék hülyének egy lányt emiatt, sőt ez inkább az én szememben cuki és aranyos :D

17/f

2015. aug. 9. 21:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Meglepődtem hogy a fiúk tudnak valamire olyat mondani hogy cuki,ez kellemes csalódás volt számomra(Ha lenne kedvetek leírnátok priviben hogy mit tartotok cukinak)
2015. aug. 9. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Ez tényleg cuki :) Lehetek a plüssöd? (privátba írhatsz)
2015. aug. 9. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
15/F
2015. aug. 9. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is cuki! :D Abszolúte semmi baj nincs vele.
2015. aug. 9. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

aranyos nagyon^^ en is plussel alszom:D

17/f

2015. aug. 10. 00:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semi gond hisz mindenkinek meglehet a maga lelki tárgya tegyük fel egy kedvenc plüs ami ha nincs a közelébe akkor kompletben rosszul van...

Én amikor a bnőmmel voltam szülinapjára egy nagy csillogó kék szemü husky plüst kapott és hogy is mondjam nagyon imádta ölelgetni meg vele aludni sokszor még a suliban is észre vettem nála a táskájában elrejtve elöl, igaz én is kaptam tőle egy szív párnát 2 macit meg egy jegesmedvét és ezekre jobban vigyázok mint magamra mert hatalmas lelki értékük vannak számomra.

Viszont fél éve szétváltunk a családja miatt és hát a husky plüst a családja csak úgy lehozta egy szó nélkül és annyi azóta csak akkor tudok elaludni ha a közelembe van vagy én ölelem(én is táskába magammal viszem mert ez a legerősebb lelki tárgy a bnőtől ami a ő szivéhez volt a legközelebb minden este)

Tehát nem ciki hanem cuki a plüs a lányoknál viszont ritka ha fiúnál is így van én nem szégyelem ezt a lüsös dolgot magamnál sem mert hiszek a lélektárgyakban ha nem lenne a közelemben a husky plüsse alvásnál nem tudok elaludni csak 4-5 óra forgolódás után... de csak az maradt rám bnőtől :/ :) (a volt bnőm jelenleg most tölti a 18at)

Én meg lassan a 20 at.

19/f

2015. aug. 10. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!