Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, plüssállat?
Fiúk,ti hogy álltok a plüssállattal?
Mármint,én egy 15 éves lány vagyok,és mentünk külföldre a sulival,én meg vittem a plüssöm(legyen,már valami otthonról).A lényeg az,nem számított nem volt takaróm,a plüssöm úgy ölelgettem hogy nem lehetett volna "kioperálni a kezemből".A szobába többször voltak fiúk is,az egyik az én ágyamban aludt(3 ágyas szoba,3 lány+2 fiú,nem kell rosszra gondolni,csak beszélgettünk),és az lenne a kérdésem hogy ti nem néznétek hülyének egy olyan csajt aki plüssállattal alszik?Gondolkozásilag elég érett vagyok,tehát nem vagyok visszamaradott vagy ilyesmi.
Szerintem cuki :D
1-es xDDDDDDD
15 F
Egyáltalán nem néznék hülyének egy lányt emiatt, sőt ez inkább az én szememben cuki és aranyos :D
17/f
aranyos nagyon^^ en is plussel alszom:D
17/f
Nincs ezzel semi gond hisz mindenkinek meglehet a maga lelki tárgya tegyük fel egy kedvenc plüs ami ha nincs a közelébe akkor kompletben rosszul van...
Én amikor a bnőmmel voltam szülinapjára egy nagy csillogó kék szemü husky plüst kapott és hogy is mondjam nagyon imádta ölelgetni meg vele aludni sokszor még a suliban is észre vettem nála a táskájában elrejtve elöl, igaz én is kaptam tőle egy szív párnát 2 macit meg egy jegesmedvét és ezekre jobban vigyázok mint magamra mert hatalmas lelki értékük vannak számomra.
Viszont fél éve szétváltunk a családja miatt és hát a husky plüst a családja csak úgy lehozta egy szó nélkül és annyi azóta csak akkor tudok elaludni ha a közelembe van vagy én ölelem(én is táskába magammal viszem mert ez a legerősebb lelki tárgy a bnőtől ami a ő szivéhez volt a legközelebb minden este)
Tehát nem ciki hanem cuki a plüs a lányoknál viszont ritka ha fiúnál is így van én nem szégyelem ezt a lüsös dolgot magamnál sem mert hiszek a lélektárgyakban ha nem lenne a közelemben a husky plüsse alvásnál nem tudok elaludni csak 4-5 óra forgolódás után... de csak az maradt rám bnőtől :/ :) (a volt bnőm jelenleg most tölti a 18at)
Én meg lassan a 20 at.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!