Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk 15-17! Az gáz ha egy lány alacsony?
Figyelt kérdés
Mármint egy csomóan mondják hogy cuki vagyok de ez engem rohadtul idegesít...szval arra lennék kíváncsi hogy randiznátok egy csajjal aki 150 centi és 43 kg? 15/l2015. aug. 9. 13:31
1/14 anonim válasza:
En 165 cm es 44 kg vagyok. 15/L
Bocsi az ekezetekert.
2/14 schocko válasza:
A feleségem pont ekkora (+2cm), én 185...az alacsony lányok mindenkinek bejönnek, a magasak csak a tőlük magasabbaknak, ezért nekik sokszor rosszabbak az esélyeik...
4/14 kérdező140 válasza:
én ugyan nem vagyok 15 de én is 154 cm magas vagyok és csak ilyen lányok jöhetnek szóba de szerintem ez nem gáz mert ez normális. ha gondolod irhatsz :)
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem, orálnál előny nem kell térdepelni.
7/14 anonim válasza:
En orulnek neki ha talalnek egy alacsony lanyt mert en sem szamitok magasnak :D
(170cm) 15/F
8/14 anonim válasza:
Dehogy gáz :D
Bár nálam minden lány alacsonyabb (190 cagyok xD)
17/f
9/14 anonim válasza:
Én is kb 150cm vagyok, 36kg:) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!