Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdező140 kérdése:

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

elég alacsony vagyok és nem tudom hogy van -e esélyem a velem kb egy magas lányoknál. külső: sötét barna szinte fekete haj, barna szem,

azt mondják aranyos vagyok de a magasságom miatt kicsit bátortalan vagyok. belső: kedves, humoros, hűséges, ragaszkodó. hobbim: szeretek verseny szerüen biciglizni. 14/F. Trollok Kíméljenek Nem vagyok Kiváncsi a Piszkálódásokra. ha valamit kihagytam írjatok. képet küldök privátban.

2015. júl. 29. 07:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
Van esélyed..de lehet arra a lányra még várni kell .. Ha pedig van egy kiszemelted akkor tudasd vele.. Mármint nem 7gy hogy odamész és " tetszel, járunk??!!" hanem valami finomabb bókokkal vagy legyéo hozzá kedvesebb es figyelj oda rá jobban mint eddig voltal ( nem bunkoztalalk le.. Csak nem tudom hogy közeledsz feléjük ).. Talán tudtam segíteni
2015. júl. 29. 07:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
14 vagy vaze, még nőhetsz 20 centit is akár. :D A magasság meg nem számít, inkább az, ha látják rajtad, hogy zavar a saját magasságod, mert akkor őket is zavarni fogja.
2015. júl. 29. 07:53
 3/13 A kérdező kommentje:
állndóan mosolygok kedves vagyok mindenkivel aki velem is az. és van kiszemelt és nagyon kedves de nem találkoztunk élőben de tudom hogy magasabb nálam.
2015. júl. 29. 07:55
 4/13 anonim válasza:
1. Vagyok.. Miért nem hívod el valahova?? Moziba , sétálni vagy valami?? Lehet örülne neki ..
2015. júl. 29. 07:57
 5/13 A kérdező kommentje:
szegedi vagyok de nem tudom hogy ő hol lakik ezért elég nehéz találkozni. (nem tudom hol lakik mert arról nem nagyon beszéltünk).
2015. júl. 29. 08:01
 6/13 anonim válasza:
100%
Az én párom sem valami magas, kb. 2-3 centivel magasabb, én 158cm vagyok, és õ már nemigen fog nõni, de tudod nem a magasság számít, hanem az, hogy érzelmileg mit tudsz adni a lánynak, ha tiszta szívedbõl szereted, õszinte és nyitott vagy vele, akkor semmi problémád nem lehet, sok sikert, légy egy picit bátrabb, és akkor menni fog :) 17/L
2015. júl. 29. 08:38
 7/13 A kérdező kommentje:
én pedig 155 vagyok és a lány egy kicsivel magasabb elég nyiltan beszélünk és jól elvagyunk de majd megpróbálok minél bátrabb lenni és köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek ment a zöld pacsi. ;)
2015. júl. 29. 08:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet. Megnéznélek!☺
2015. júl. 29. 09:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia, ha akarod küldhetsz képet:) Biztos,hogy van esélyed az alacsonyabb lányoknál,de lehet egy magasabb lányt sem zavarnaá a magasságod,ha téged sem az övé.Szóval emiatt ne legyél bátortalan! Szerintem a szerelemben nem a magasság számít, (ezt csak a mai felszínes világ gondolja így) hanem az, hogy valaki mit érez belül.:) 14/L
2015. júl. 29. 11:27
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat hasznosak voltak várom a többit is ;)
2015. júl. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!