Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem nála?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályomból. Megtetszett, tetszik a felfogása, szép, aranyos es ő is szeret elegánsan öltözködni. Nem sokat beszélünk az iskolában. Rólam annyit kell tudni,hogy mások szerint nagyon jol nézek ki ( kérlek ne nézzetek nagykepunek ) igényes vagyok oltozkodesem: ing,zakó, stb dolgok. Sportosan elegáns.

(Ha az valamit is szamit lajkolta a profilkepem)

Na szóval mit tegyek hogy észre vegyen? Kissé visszahúzódó vagyok barátokkal megvagyok, de a lányokkal nem igazan tartom különösen a kapcsolatot. Ot szívesen megismernem de nem szeretem ha megromlana a kapcsolatunk.

2015. júl. 14. 22:44
1 2
 1/11 frank1997ize ***** válasza:
81%
Ha már váltotok egy két szót a suliban az már valami.Váltsatok többet is ha úgy van,mond neki hogy:milyen köcsög egy tanár ez.Ha ő jött oda később a suliba mesélj neki róla miket csinált még régebben,ha meg te mentél később abba a suliba akkor meséljen ő.De ez csak akkor jó ha olyan is történt amiért lehetne így beszélni a tanárról,mikor általánosba jártam ilyenekről beszélgettünk,általában.
2015. júl. 14. 22:51
 2/11 frank1997ize ***** válasza:
100%
a saját osztályodtól nem kell tartani,kicsengetés után egyből odamész aztán mondod hogy ez meg az,ha nincs egyedül akkor is mondjad.PL nálam olyan volt hogy,kicsengetés után egyből odamentem valamelyik osztálytársamhoz és mondtam neki:hányas lett?az enyém egyes vagy akármi,érted?
2015. júl. 14. 22:55
 3/11 frank1997ize ***** válasza:
100%
ha visszahúzódóként fog megismerni az nem lesz jó,lássa ha elkezdődik az év hogy megváltoztál a nyáron,mesélhetsz neki mik történtek veled a nyáron,hova mentetek meg minden,aztán megkérded őt is,amíg mesél addig gondolkozol a következő témán,év elején még tök jó ilyenekről beszélgetni.
2015. júl. 14. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze ezek megvannak...csak sajnos szerintem ez nem olyan dolog hogy közelebbről meg tudjam ismerni...vagy rosszul tudom?
2015. júl. 14. 22:59
 5/11 frank1997ize ***** válasza:
100%
Meg lehet hidd el.Esély van rá bőven,önbizalom hiány esetleg nincsen?ha van győzd le azzal hogy odamész :D
2015. júl. 15. 00:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. beszélgessetek facebookon, akár sulin kívülre is egyeztessetek egy találkozót. :) Én barátommal mikor még haverok voltunk, sulin kívülre szerveztünk találkozót, mert úgy könnyebb volt, hiszen az osztálytársak se kombináltak egyből. Aztán pedig mindig odajött hozzánk, beszélgettünk. Haverjai is arrafelé ültek és elszórakoztunk. mindig csesztettek minket a srácok. Aztán tessék. Most itt vagyunk és összejöttünk. :"D Szóval nem kell aggódni. Csak lazán odamenni és hülyéskedni vele. Megkérdezni hogy sikerült a dolgozata, milyen volt a nyári szünete és hasonlók. Majd alakul az, csak ne félj. :)
2015. júl. 15. 00:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Talan igy van...lehet önbizalom hiányos vagyok :/ megpróbálok ezen változtatni.
2015. júl. 15. 07:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez mennyit segít de:

1. A tanár leköcsögözése rosszul is el sülhet ha a lány például kedveli. Szóval ez lehet egy nagyon rossz ki indulási pont és nem azt fogja nézni a csaj hogy te csak beszélgetni akartál.

2. Viszonylag ez ritka eset, de... szerintem (magamból ki indulva) nem mindenki az a haverkodós típus. ennél fogva talán pont azért nem fogod jobban megismerni mert tartózkodik majd tőled pont mert úgy véli CSAK haverkodni akarsz. Ha úgy látod hogy ez áll fenn inkább tudasd vele hogy részedről komolyabb a szándék. Ettől még nem kell más hangvételűnek lennie a beszélgetésnek, csak a mihez tartás végett szükséges.

2015. aug. 13. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Az nem derült ki, h hány éves vagy, bár ha zakóban jársz és egy lánynak a felfogása is érdekel, akkor már lehetsz kb. 17. Bocs, ha tévedek. Én akkoriban nem a fiúval, hanem annak haverjával kezdtem el barátkozni. Nálam bejött :D Amúgy kapcsolat egy osztálytárssal nem mindig vezet jóra, azért remélem nálad minden oké lesz ;)
2015. aug. 13. 23:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a két valaszt:) 17 eves vagyok.
2015. aug. 14. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!