Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem nála?
Van egy lány az osztályomból. Megtetszett, tetszik a felfogása, szép, aranyos es ő is szeret elegánsan öltözködni. Nem sokat beszélünk az iskolában. Rólam annyit kell tudni,hogy mások szerint nagyon jol nézek ki ( kérlek ne nézzetek nagykepunek ) igényes vagyok oltozkodesem: ing,zakó, stb dolgok. Sportosan elegáns.
(Ha az valamit is szamit lajkolta a profilkepem)
Na szóval mit tegyek hogy észre vegyen? Kissé visszahúzódó vagyok barátokkal megvagyok, de a lányokkal nem igazan tartom különösen a kapcsolatot. Ot szívesen megismernem de nem szeretem ha megromlana a kapcsolatunk.
Vegyel 15 mely levegot, pofozd fel magad majd menj oda hozza es kezdj el pampogni. Mindegy mirol, a lenyeg h pozitiv dolog legyen, kozben szopathatod ( nem szo szerint :'D ) egy kicsit, ugrasd mint a haverjaidat ahogy szoktad - biztos szoktad - es legy humoros.
Aztan a vegen mondd meg neki h szeretned jobban megismerni, de nem a suliban ugyhogy el fog veled menni egy udito/fagyi/mittomen.
Amit meg fontos megjegyeznem, te vagy az aki a branert hordja tehat te kell elhivd (nem, nem rakerdezni hogy lenne-e kedve meginni vlmit hanem kijelented h akarsz vele talizni sulin kivul). Tovabba te kell eldontsd hogy hol es hanykor talalkozzatok.
Pl: Szeretnelek jobban megismerni, meghivlak egy italra. Holnap talalkozunk X helyen Y orakor!
Ha jol csinalod, nem fog nemet mondani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!