Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdező140 kérdése:
Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
elég alacsony vagyok és nem tudom hogy van -e esélyem a velem kb egy magas lányoknál. külső: sötét barna szinte fekete haj, barna szem,
azt mondják aranyos vagyok de a magasságom miatt kicsit bátortalan vagyok. belső: kedves, humoros, hűséges, ragaszkodó. hobbim: szeretek verseny szerüen biciglizni. 14/F. Trollok Kíméljenek Nem vagyok Kiváncsi a Piszkálódásokra. ha valamit kihagytam írjatok. képet küldök privátban.
2015. júl. 29. 07:23
11/13 anonim válasza:
Még nőhetsz rengeteget. Nekem van egy osztálytársam, 17 éves fiú, elég alacsony, de a lányokkal sosem volt problémája, mert állítása szerint nem zavarja őt, hogy hány centi, elfogadta, ennyi. (Egyébként szerintem még ő is nőhet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!