Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a?
Figyelt kérdés
Szellemek a szobátokba este? Kivétek az, akinek nincs szobája! :O De olyanok is írhatnak, mert nem vagyok diszkriminatív :). Viccet félre téve erre is válaszoljatok még: Justin Bieber kinek jön be külsőre? Eltekintve a számaitól :O..
17F
2016. jún. 15. 22:09
11/16 A kérdező kommentje:
Hallod olyan durva vagyok, hogy a HARD BDSM elbújhat mögöttem! :P :3
2016. jún. 15. 22:32
12/16 anonim válasza:
Akkor megnyalhatja aztán ha szerencsés akkor összehozza veled :D
13/16 anonim válasza:
:D Nekem állandóan lebaszkodják a kérdéseimet innen. Szerintem ha kiírnám ezt akkor is letörölnék. :D Most 6 óráig nem írhatok ki semmit, úgyhogy trollkodok. :D
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor menj híd alá és ijesztgesd az embereket! :P
2016. jún. 15. 22:41
15/16 anonim válasza:
Szerintem egész jól néz ki :)16l
16/16 A kérdező kommentje:
Igen?? :O Akkor te dobj privit, nagy haverom, lebeszélek vele egy randit neked okés? :3
2016. jún. 15. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!