Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tényleg bejönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tényleg bejönnek az ilyen kis tucat csajok?

Figyelt kérdés

Kb. minden második csaj ugyan olyan kabátba farmerba meg bakancsba van. A hajuk is ugyan olyan. Kb. mint a klónok és akkor ők mondják magukat egyéniségnek. És folyton körbeugrálják őket a fiúk ők meg teszik-veszik magukat, nyávognak, nyivákolnak mintha muszáj lenne, rám meg úgy néznek mint a sátánra (rokker csaj vagyok). Egyre több az ilyen csaj. A suliba is egy csomó új lány jött, mind ilyen, én meg már nem találok értlmes társaságot. A szünetekbe is kishangszórón Bíbert hallgatnak az ecsetfejű fiú barátaikkal engem meg már a hányinger kerülget. Az én korosztályomba már nincsenek normális emberek???

17/L

2016. jan. 28. 17:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
nekem andyka tecik !!
2016. jan. 28. 17:52
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Igen sajnos ez úgy van ahogy mondod nekem nem igazán tetszenek az olyan kaliberű lányok és ezeken kívül amit írtál sajnos manapság a lányok legnagyobb része dohányzik is ebben a korosztályban én még megölelni sem tudnék egy füstös szagú lányt az ecset kinézetű hajat én meg csak úgy hívom bunkó focistahaj. 17/F
2016. jan. 28. 17:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jönnek be 18/f
2016. jan. 28. 18:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Az elottem levo srac jol mondja. Csak kar hogy teljesen igaza is van. :(
2016. jan. 28. 18:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Szívemből szoltál.Ugyan ezt látom én is,rocker lány meg alig van olyab aki szép is meg be is jön.Egy tuti, a vörösek a befutok nálam.
2016. jan. 28. 18:07
 6/18 anonim ***** válasza:
50%

15 éves lány vok.

Ht jaa ez figyelhető meg a mai világban sokszor.

A lányok gátlástalanok és sokszor már rosszabbak mint a fiuk. Bár az ecsetfejű kisp*-kat se kell félteni.

Én sem állok be a lányok ri***c soraiba.

És nem is barátkozok ilyen klónokkal.

Am meg azt sem értem h mért kell ugyanazt hordani. Én is csinosan öltözködök de biztosan nem leszek tucat.

Fújjj... bíber? Ht 2 évesek ezek?

Melyik suliba jársz te h ilyen nyálgépekkel vagy körül véve... itt is vannak olyan lányok de legalább annyi normális is.

Na az a lényeg h ne foglalkozz velük.. saját magukat ássák el a közönséges viselkedésükkel

2016. jan. 28. 18:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném,hogy van értelme csak az öltözködés miatt megítélni őket. Nekem is van,ami tetszik a mai divatból,ettől függetlenül mindent lehet rám mondani,csak azt nem,hogy tucat lennék.

Szerintem itt a viselkedéssel van inkább baj. Aki más,mint ők,azt tényleg piszkálják,és lenézik,mert nem érvényesül nála a marhacsorda jelenség.

2016. jan. 28. 18:12
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem kicsit sem jönnek be az ilyenek, mindig is a visszahúzódóbb, egyedibb stílusú lányokat kedveltem :) 15/F
2016. jan. 28. 18:13
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Azt ne hidd, hogy te nagyobb egyeniseg vagy. Csupan masik divatot kovetsz de majd te is kinovod a rokkerseget csak most kis lazado vagy ahogy tobb szazezer masik PONTOSAN ugyanolyan lany mint te.
2016. jan. 28. 18:16
 10/18 anonim ***** válasza:
hé a rockerek rockerek voltak és azok is lesznek:D
2016. jan. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!