Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tényleg bejönnek az ilyen kis tucat csajok?
Kb. minden második csaj ugyan olyan kabátba farmerba meg bakancsba van. A hajuk is ugyan olyan. Kb. mint a klónok és akkor ők mondják magukat egyéniségnek. És folyton körbeugrálják őket a fiúk ők meg teszik-veszik magukat, nyávognak, nyivákolnak mintha muszáj lenne, rám meg úgy néznek mint a sátánra (rokker csaj vagyok). Egyre több az ilyen csaj. A suliba is egy csomó új lány jött, mind ilyen, én meg már nem találok értlmes társaságot. A szünetekbe is kishangszórón Bíbert hallgatnak az ecsetfejű fiú barátaikkal engem meg már a hányinger kerülget. Az én korosztályomba már nincsenek normális emberek???
17/L
15 éves lány vok.
Ht jaa ez figyelhető meg a mai világban sokszor.
A lányok gátlástalanok és sokszor már rosszabbak mint a fiuk. Bár az ecsetfejű kisp*-kat se kell félteni.
Én sem állok be a lányok ri***c soraiba.
És nem is barátkozok ilyen klónokkal.
Am meg azt sem értem h mért kell ugyanazt hordani. Én is csinosan öltözködök de biztosan nem leszek tucat.
Fújjj... bíber? Ht 2 évesek ezek?
Melyik suliba jársz te h ilyen nyálgépekkel vagy körül véve... itt is vannak olyan lányok de legalább annyi normális is.
Na az a lényeg h ne foglalkozz velük.. saját magukat ássák el a közönséges viselkedésükkel
Nem hinném,hogy van értelme csak az öltözködés miatt megítélni őket. Nekem is van,ami tetszik a mai divatból,ettől függetlenül mindent lehet rám mondani,csak azt nem,hogy tucat lennék.
Szerintem itt a viselkedéssel van inkább baj. Aki más,mint ők,azt tényleg piszkálják,és lenézik,mert nem érvényesül nála a marhacsorda jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!