Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tényleg bejönnek az ilyen kis tucat csajok?
Kb. minden második csaj ugyan olyan kabátba farmerba meg bakancsba van. A hajuk is ugyan olyan. Kb. mint a klónok és akkor ők mondják magukat egyéniségnek. És folyton körbeugrálják őket a fiúk ők meg teszik-veszik magukat, nyávognak, nyivákolnak mintha muszáj lenne, rám meg úgy néznek mint a sátánra (rokker csaj vagyok). Egyre több az ilyen csaj. A suliba is egy csomó új lány jött, mind ilyen, én meg már nem találok értlmes társaságot. A szünetekbe is kishangszórón Bíbert hallgatnak az ecsetfejű fiú barátaikkal engem meg már a hányinger kerülget. Az én korosztályomba már nincsenek normális emberek???
17/L
Most nem piszkálásból meg minden,de a divat követő ember is lehet ott belül egyéniség. A divat nem jön be nekem,de attól még nem ítélek meg senkit a haja miatt például.
Nem nevezném magam rockernek,bár metál és rock zenét hallgatok,hasonlóan öltözködök,mint a rockerek de ez nekem már régről ered. :D
Viszont a rockerség is divat. Egyre növekvő divat. Nem kell megsértődni ezen,ezt tudom magamról,de néz körbe a lányok közt. Divat manapság rockernek öltözni,vagy annak vallani magát valakinek. Ráadásul a lányoknál divat ez,és körül is rajongják őket a srácok :D
18/f
én azt nézem, hogy mennyire aranyos, kedves, szép...ha emellett tucatruhákban jár, nem érdekel, nem fogok beleszólni, abban legyen, amiben jól érzi magát
attól, hogy te a rockot tartod normálisnak, más ember is normális, lehet nekik meg te vagy különc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!