Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tényleg bejönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tényleg bejönnek az ilyen kis tucat csajok?

Figyelt kérdés

Kb. minden második csaj ugyan olyan kabátba farmerba meg bakancsba van. A hajuk is ugyan olyan. Kb. mint a klónok és akkor ők mondják magukat egyéniségnek. És folyton körbeugrálják őket a fiúk ők meg teszik-veszik magukat, nyávognak, nyivákolnak mintha muszáj lenne, rám meg úgy néznek mint a sátánra (rokker csaj vagyok). Egyre több az ilyen csaj. A suliba is egy csomó új lány jött, mind ilyen, én meg már nem találok értlmes társaságot. A szünetekbe is kishangszórón Bíbert hallgatnak az ecsetfejű fiú barátaikkal engem meg már a hányinger kerülget. Az én korosztályomba már nincsenek normális emberek???

17/L

2016. jan. 28. 17:51
1 2
 11/18 anonim válasza:
Számomra ez még kínos esetet is szült meg. Volt osztálytársam és 2 másik barátnője totális klónok, őket nem ismerem, és soha nem tudom most ez volt osztálytársam az utcán vagy valamelyik másik rohamosztagos. Aztán ezért sose köszönök mert nem tudom kicsoda.
2016. jan. 28. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Most nem piszkálásból meg minden,de a divat követő ember is lehet ott belül egyéniség. A divat nem jön be nekem,de attól még nem ítélek meg senkit a haja miatt például.

Nem nevezném magam rockernek,bár metál és rock zenét hallgatok,hasonlóan öltözködök,mint a rockerek de ez nekem már régről ered. :D

Viszont a rockerség is divat. Egyre növekvő divat. Nem kell megsértődni ezen,ezt tudom magamról,de néz körbe a lányok közt. Divat manapság rockernek öltözni,vagy annak vallani magát valakinek. Ráadásul a lányoknál divat ez,és körül is rajongják őket a srácok :D

18/f

2016. jan. 28. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Háát nem akarok senkit kiábrándítani, de egy rocker fiút sem rocker lányt nem láttam a környezetembe. Pedig eléggé nyitott szemmel járok.
2016. jan. 28. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:

én azt nézem, hogy mennyire aranyos, kedves, szép...ha emellett tucatruhákban jár, nem érdekel, nem fogok beleszólni, abban legyen, amiben jól érzi magát

attól, hogy te a rockot tartod normálisnak, más ember is normális, lehet nekik meg te vagy különc

2016. jan. 28. 18:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor te még nem láttál öcsi full klónokat. CSoda hogy nem plasztikázzák át magukat.
2016. jan. 28. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek hogyha nem tinip*csák mert az az átlagos lány kinézet amiről beszélsz az szép míg van a a kirívó eset ami nagyon sűrűn a szimpatikus belsővel de kövér ronda külsővel jár mert hat aki kövér szép nem lehet...ugyhogy inkabb jarok egy szep atlagos lannyal mint egy kirivo köverrel...
2016. jan. 28. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak a középrétegben vannak ilyen átlagos csajok, vannak akiknek már kiforrott stílusa van. A mi társaságunk példának okáért az elegáns stílust követi (halkan megjegyzem hogy a rockereket én sem bírom, van benne valami kicsit visszataszító de hát ízlések és pofonok)
2016. jan. 28. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Fekete hajad van? Fekete kormokkel? Feketen kihizott szemek? Ha igen mar most imadlak!
2016. jan. 28. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!