Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejönnek az ilyesmi hajak? Feltéve, ha illik az adott sráchoz.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Értitek, amik kicsit hosszabbak, beléjük lehet túrni, de nem ecset haj.

2016. ápr. 24. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kedvencem! *.*
2016. ápr. 24. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Nagyon, ez a legjobb, imádom!:)

17/L

2016. ápr. 24. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
hát sztem gáz
2016. ápr. 24. 19:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Hmm, ezek szerint nemcsak az én fétisem *-* Valahogy annyira cuki, amikor egy fiún ilyen haj van, mindig is az ilyen hajhoz vonzódtam, nem tudom miért, talán mert különleges, hisz manapság szinte minden fiúnak (majdnem teljsen) kopasz vagy ecset haja van. Ok, megnyugodtam, hogy vannak még mások is :"D
2016. ápr. 24. 19:07
 5/12 anonim ***** válasza:
igen, tetszik:) de nekem a felnyírttal sincs bajom, feltéve ha nem az a nagyon felállított:D
2016. ápr. 24. 19:13
 6/12 heyitsadrii ***** válasza:
Igen,a deszkás srácoknak szokott ilyen hajuk lenni,uh.😍
2016. ápr. 24. 20:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Tényleg a deszkásoknak? Mostantól deszkáshajnak fogom hívni :3 Off: De durva, 100%-os vagy?
2016. ápr. 24. 20:34
 8/12 heyitsadrii ***** válasza:

Igen,a bmx-esek kozul is van par akinek ilyen,szerencsere hazankban is tartozkodik egy-ket himnemu akinek ilyen a haja.Persze nem arrol van szo,hogy csak nekik all jol,meg hasonlok,dehogy is,csak naluk lattam surun ilyet.

Most pont nem talaltam olyan kepeket amikre gondoltam,de imadom amikor bucket hat-et vesznek fel hozza.

Amugy nem tudom,hogy kinek mi,de szerintem ehhez a stilushoz nagyon jol all az ilyen haj. [link]

Hat a kepen nem a csavo haja van a kozeppontban,ezert is mondtam,hogy direkt kerestem egy csomo ideig valami normalis kepet,de hat ez maradt.

Jaj igen valamelyik nap pillantottam ra,meg is lepodtem,remelem tovabbra is igy lesz.:D

2016. ápr. 25. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik oldalon ilyen volt, a masikon meg rovidebb, de ott se teljesen. Aztan hirtelen felindulasbol levagattam, most meg ilyet akarok :D talan szemuveggel is jol nez ki
2016. ápr. 27. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
En nagyon imadom ezt a turhato hajat:)
2016. ápr. 27. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!