Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a?
Figyelt kérdés
Szellemek a szobátokba este? Kivétek az, akinek nincs szobája! :O De olyanok is írhatnak, mert nem vagyok diszkriminatív :). Viccet félre téve erre is válaszoljatok még: Justin Bieber kinek jön be külsőre? Eltekintve a számaitól :O..
17F
2016. jún. 15. 22:09
1/16 Fruzs33 válasza:
Nekem nem jön be,mert szerintem egy nyálas homi.
2/16 A kérdező kommentje:
Egy nyálas homi, aki meg****hatna típusú? Vagy egy olyan nyálas homi, aki nem ****hatna meg?? :O
2016. jún. 15. 22:14
3/16 anonim válasza:
Nekem bejön! Helyes csávó! :3
6,5L
4/16 anonim válasza:
És ha beszellentenek este a szobátokba? :D
5/16 anonim válasza:
Justin Bieber megnyalhatja a golyóimat 15/L
6/16 anonim válasza:
2013-ban még helyes volt, most meg buz*s a haja, és ki van gyúrva.... Majdnem bejön! ;)
7/16 A kérdező kommentje:
Nah a 6,5 évesnek több esze van :O..
Ha befinganak, akkor csak jobban alszól, mert elájúlsz :P..
Neked vannak golyóid? :3 Kellesz nekem.. De nem értem, ha Justin megnyalja az üveggolyóidat az miért jó?? Esetleg szerencsét hoz? :O
2016. jún. 15. 22:18
8/16 A kérdező kommentje:
Itt az én alsómat húzza :P ANnyira jól esett :3
2016. jún. 15. 22:19
9/16 anonim válasza:
Nem üvegből vannak...Nem akarod tudni :D A lényeg hogy megnyalhatja :D És talán szerencsét hoz neki és összedobja egy kigyúrt kanos pasival.
10/16 anonim válasza:
Golyók? :O :D Eldurvult a gyakorikérdések. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!