Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szép vagyok/jó az alakom? 15/l
A kérdeőnek az a baja, hogy fiúk véleményét kérte és te lány vagy.. Te nem vonzódsz hozzá ergó nem számít a véleményed, viszont zavaró, hogy le gizdáztad..
17F
Kérdező!:D én lány vagyok de válaszolok mert szeretem nézni a lányok alakját, főleg a lábait. Kár hogy a tiéidről nincs kép:/ (de azért hetero vagyok:D)
Szerintem átlagos alakod van ami tetszik a fiúknak. Azt javaslom kezdj el valami hasi edzést hogy mehadja a hasad formáját mert így olyan mintha nem lenne rajta izom. Persze lehet ez csak az én véleményem, mert imádom az izmos hasatxD
És ha úszol vagy kosarazol, kézilabdázol akkor a mellizmod is nő és így a mellednek jobb tartása lesz, szebbnek fog kinézni.
Persze most se nézel ki rosszul, csak még lehet alakítani:)
Huu de durca lett valaki hogy az elkenyeztetett kislanynak megmondjak hogy nem tetszik az alakja. Gondolom a szuleid beszelhetnek igy veled mint egy kutyaval, toluk vetted ezt a retardalt, bunko beszedstilust.
Az igazsagot vagy elviseled vagy picsoghatsz eleted vegeig a paplan alatt estenkent. A velemeny az velemeny. Tobben szepen irtak le, nem bunko modon lecsunyaztak es leundoritoztak (sokan az utan beszeltek igy veled amig bunko stilusba valtottal), tehat ne pattogj . Ha pedig nem fogadsz el nemleges valaszz akkor ne irj ki tobb kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!