Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szép vagyok/jó az alakom? 15/l
"Húsosabb lányok! Nem vagyok kíváncsi a ti véleményetekre meg a "rajtam van mit fogni" sablonszovegekre..koszi"
Akkor ne tegyél fel kérdéseket,ha nem bírod a válaszokat,bárki válaszolhat aki akar nem szabhatod meg ki válaszoljon,ha nem tetszik valami ne kérdezz.
Hahah ugyan mar..mit irigykedunk a modell testere mikor csak neki lehet ilyen teste mar 15 evesen...😂😂
csak a megerostiesunket akarta, hogy ne veszitsen egy picit se a magy egoizmusabol.
Hahah "gebe" ez jo
De ez irigykedés!
Ha egy lány azt írja, hogy husis akkor elfog a hányinger.. 1 akkor az arcán is meglátszik és nekem a karakteres csontosabb arcú nők tetszenek.. Szóval már nem játszik.. 2 mi az hogy husis?? Nem sportol eleget vagyis hanyagolja a saját testét!!
Kérdező jó alakod van, ha ilyen alakod van és gondolom nincs miért hazudni :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!