Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek szép vagyok/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek szép vagyok/jó az alakom? 15/l

Figyelt kérdés
[link] az alakom pont olyan, mint a piros pöttyös fürdőruhás lánynak. A hajam hosszú, szőkésbarna, a szemem zöldesbarna.

2016. jún. 8. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Véleményeket vártam...erre csak a szemelyisegemet szido valaszokat latom. Sokan nem ertik, hogy én, mint 15 éves lany nem vagyok tisztaba azzal, hogy mi tetszik a fiúknak és kíváncsi voltam.
2016. jún. 8. 20:53
 42/73 anonim ***** válasza:
0%
Véleményeket vártál és azokat is kaptál,elmondtuk a véleményünket a hasadról. A többség benyalizta magát nálad és istenítettek.
2016. jún. 8. 20:54
 43/73 A kérdező kommentje:
De istenem..az nem nyalizas. Es lanyok minek irnak valaszt amikor fiukat kerdeztem..
2016. jún. 8. 20:56
 44/73 anonim ***** válasza:
15%
Kar hogy a tested korvanalai egyaltalan nem olyanok.mint a belinkelt kepen. Neki formas a teste, dereka is. Te vekony vagy nagyon. de a mai eretlen fiuknak megfelelsz teljesen ugyhogy ne aggodj efelol :)
2016. jún. 8. 20:57
 45/73 anonim ***** válasza:
Itt szoktak a lányok is,véleményt írni még akkor is ha fiúknak szól a kérdés.(:
 46/73 anonim ***** válasza:
59%

Szívesen! :)

Én sem értem, hogy miért kell bántani a Kérdezőt, véleményeket várt és nem személyeskedő támadásokat.

47/73 anonim ***** válasza:
0%
Istenem véleményt kapott nem tehetek róla,hogy nem istenítem mint egyesek,amit én leírtam az is egy vélemény nem tetszett mindenki mindenkinek,nekem nem tetszik az alakja ennyi fogadjátok el.
2016. jún. 8. 21:00
 48/73 A kérdező kommentje:
értem mi a gond.. a sok retardált nem azt a képet nézte, amit mondtam. Az egy weboldal és azok közül a PIROS PÖTTYÖS FÜRDŐRUHÁS lányt kell nézni.
2016. jún. 8. 21:07
 49/73 anonim ***** válasza:
100%

A sok élettelen lúzer itt éli ki magát. :D

Minden elfogultság nélkül mondom, hogy a legtöbb lány simán elbújhat melletted. :)

2016. jún. 8. 21:12
 50/73 anonim ***** válasza:
27%
Mar megbocsass de lehet vak vagyok vagy ertelmi fogyatekos de en PIROS POTTYOS bikinit nem latok egyik lanyon sem. Csak olyat lattam ami nagyo jo indulattal piros, pottyos. De az a piros inkabb rozsaszin feher pottyokkel. Tehat vagy menj el szemeszetre ket okbol is( szinvizsgalat, osszehasonlitas 0) vagy azzal foglalkozz hogy megtanulj ertelmesen irni ha mar egyszer felre lehet erteni amit irtal es ne azzal torodj hogy mennyien csorgatjak a nyaladat a gebe testedre.
2016. jún. 8. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!