Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szép vagyok/jó az alakom? 15/l
Figyelt kérdés
[link] az alakom pont olyan, mint a piros pöttyös fürdőruhás lánynak. A hajam hosszú, szőkésbarna, a szemem zöldesbarna.2016. jún. 8. 15:14
1/73 anonim válasza:
Oh *.* Igen jó az alakod.. Budapesten sok lánynak olyan az alakja és én is ismerek párat :).. Szerint vonzó :).
17F
2/73 anonim válasza:
Igen.
Ügyesen kijátszottad, hogy ne kelljen magadról képet feltöltened. :)
3/73 anonim válasza:
Ha úgy nézel ki akkor nem szép hanem egyenesen gyönyörű vagy!:)
15F
4/73 A kérdező kommentje:
csak a mellem nem valami nagy, de azért van :(( ez lehet hátrány nálatok?
2016. jún. 8. 15:18
5/73 anonim válasza:
Ezek bikini modellek..alap h jo az alakjuk de meg is vannak kicsit photosoppolva ha nem is az alakjuk akkorlegalabb a boruk es igy szebbnek hatnak. A masik h nem hiszem h pont ugyanilyen alakod lenne ha csak nem vagy iker vele. De ha valami csoda folygan megis olyan az alakod akkor igen, ji alakod van 15eves letedre, ami egy kb 25 eves lanyehoz hasonlit.
6/73 anonim válasza:
Special jobban bukok a kismellű lányokra. Ők nem szoktak beképzeltek lenni.
#3-as voltam.
7/73 A kérdező kommentje:
hat nyilván nem teljesen, de nagyon hasonlít, 165 cm, 49 kg
2016. jún. 8. 15:21
9/73 A kérdező kommentje:
az nem csúnya, ha valakinek a kulcs csontja nagyon látszik? vagyis annyira, mint a képen
2016. jún. 8. 15:24
10/73 anonim válasza:
165/49 csodás alak hidd el :).. A kis mell meg szerintem sokkal erotikusabb :)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!