Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor érdeklem vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor érdeklem vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel egy buliban ismerkedtem meg, és azóta (kb 1 hónapja) minden nap beszélünk. Mondta régebben hogy talizzunk de én nem értem rá és nem lett belőle semmi de mondta hogy mikor jó nekem szóljak és akkor találkozunk. Én meg utána nem szóltam neki mert úgy voltam vele hogy akkor is ő a fiú, ha annyira akar találkozni kérdezzen rá, jó e nekem megint valamikor. Ez meg is történt, írt hogy végül sosem szóltam hogy mikor érek rá és ő azóta is várja. Mondtam hogy persze találkozzunk akkor hétvégén. Erre írt hogy neki lehet nem jó mert tanulnia kell..

De akkor miért írt hogy talizzunk ha úgysem ér rá? Meg facebookon is írtam neki reggel és csak este válaszolt, aztán arra írtam és azóta sem nyitotta meg pedig többször is fent volt ma.

Tényleg nem értem.. szerintetetek? A srác amúgy 21 éves úgyhogy már elég érett, nem értem miért viselkedik így, hogy most akkor akar is talizni meg nem is.

Köszi ha végigolvastad

18/L

2016. máj. 31. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ez most nem jó neki, de ha más időpontot választanátok, készséggel belemenne. (Szerintem.)
2016. máj. 31. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
nem kellet volna annyit varatni. lehet. azt hiszi, hogy nem erdekled, és mostmar talán öt sem nagyon.... nemtudom, ez is egy lehetőség.
2016. máj. 31. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!