Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem érdeklem vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem érdeklem vagy csak szégyenlős?

Figyelt kérdés
Van egy nálam két évvel idősebb srác (18) és ha ráírok úgy NAGYJÁBÓL el lehet vele beszélgetni, mesél ő is, én is. Vissza is szokott kérdezni sokszor(azt mondta nekem egyik pszichológus rokonom hogy a kérdezés az érdeklődés jele). Viszont elég hamar kihalnak a beszélgetések mert amikor egy :D-t ír arra már nagyon nemtudok mit mondani, de a lényege annyi hogy CSAK akkor ír rám HA részeg, amúgy szinte soha, de szokta mondani hogy MAJD menjek velük bulizni meg ilyenek, de rámírni meg úgy többet beszélni csak akkor szokott amikor hát ha nem is sokat de picit ivott már, és nemtudom hogy így most mi van x.x

2016. ápr. 17. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Érdekled őt szerintem,egyszer talán vele kéne tartanod tényleg :) Lehet kell neki egy kis "löket",hogy ne legyen gátlásos. Meg a baráti körében nyilván közvetlenebb. Aztán ha történik valami köztetek,akkor már nyilván más lesz a helyzet. :)

Viszont amint láttam,a kulcsszavak között szerepelt,hogy "ír". Tényleg ír származású? Mert akkor lehet csak a nyelvi akadályok miatt nem ÍR annyit,nem beszéli még perfektül a magyart. :)

2016. ápr. 17. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Na ezzel vittél egy kis szín az életembe:D

Az a baj hogy leghamarabb nyáron valamikor tudok menni, mert nem lenne hol aludnom(faluban lakom, de másik városban egy suliba járok vele:D

Csak nyáron bátyám kiköltözik oda barátnőjével és akkor náluk aludhatnék bulik után:D

Az gáz ha néha én ráírok? Mert nyárig ki kéne húzni.

2016. ápr. 17. 19:37
 3/6 anonim válasza:
Nem, szerintem nyugodtan, esetleg a suliban is beszélhetnétek élőben.
2016. ápr. 17. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Öhh, nekem ő fél éve tetszik... dee olyan szinten hogy képes vagyok leblokkolni ha meglátom(csak nekem tetszik mondjuk, minden ismerősöm azt mondja nem néz ki jól)

Meg nem tudom mit mondhatnék neki ^^"

2016. ápr. 17. 20:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert ugye így nekem kéne kezdeményezni, nem jön magától csak úgy a téma, és eddig addig jutottam el vele hogy szoktunk köszönni ha elegyünk egymás mellett :'D
2016. ápr. 17. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi tortent azóta kedves kérdező?
2020. febr. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!