Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem érdeklem vagy csak szégyenlős?
Érdekled őt szerintem,egyszer talán vele kéne tartanod tényleg :) Lehet kell neki egy kis "löket",hogy ne legyen gátlásos. Meg a baráti körében nyilván közvetlenebb. Aztán ha történik valami köztetek,akkor már nyilván más lesz a helyzet. :)
Viszont amint láttam,a kulcsszavak között szerepelt,hogy "ír". Tényleg ír származású? Mert akkor lehet csak a nyelvi akadályok miatt nem ÍR annyit,nem beszéli még perfektül a magyart. :)
Na ezzel vittél egy kis szín az életembe:D
Az a baj hogy leghamarabb nyáron valamikor tudok menni, mert nem lenne hol aludnom(faluban lakom, de másik városban egy suliba járok vele:D
Csak nyáron bátyám kiköltözik oda barátnőjével és akkor náluk aludhatnék bulik után:D
Az gáz ha néha én ráírok? Mert nyárig ki kéne húzni.
Öhh, nekem ő fél éve tetszik... dee olyan szinten hogy képes vagyok leblokkolni ha meglátom(csak nekem tetszik mondjuk, minden ismerősöm azt mondja nem néz ki jól)
Meg nem tudom mit mondhatnék neki ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!