Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van? Érdeklem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Érdeklem vagy nem?

Figyelt kérdés

Egy buliban megismerkedtem egy sráccal, ott akkor elcsattant pár csók is. Megadtam neki a számomat és másnap keresett is. Beszélgettünk sokat és mondta hogy találkozhatnánk valamikor,de én beteg voltam épp ezért mondtam hogy most nem nagyon tudunk. Miután meggyógyultam mondta hogy találkozzunk megint. Amit mondott időpont az nekem nem volt jó de mondtam helyette egy másikat és aztmondta jó aznak délután ráér. Erre én mondtam hogy oké addig majd még akkor megbeszéljük pontosan. De nem beszéltük meg mert nem írt se ő, se én ebből kifolyólag nem is találkoztunk.Ezért lehet úgy jött le neki hogy nem is akarok, amiben lehet volt valami de azért ha megbeszéltünk volna egy időpontot nyilván elmegyek. Ezután nem beszéltünk kb 1 hétig, de azt vettem észre hogy mostmár én akarok vele talizni, ezért elértem hogy rám irjon és megint jót beszélgettünk, de a végén áthívott magához filmezni. Erre természetesen nemet mondtam mert, egyrészt este hívott, másrészt mivel nem is ismerjük egymást annyira és bulin kívül nem találkoztunk nyilván nem megyek fel hozzá "filmezni".

De tegnap láttam az utcán és nagyon jól nézett ki, írtam is neki hogy láttam és aztán egy tökjót beszélgettünk, aztán végül irtam valamit amire ő nem irt semmit igy megszakadt a beszélgetés. Úgy gondolom ha akarta volna folytatni, írt volna valamit.

Egyszóval tehát nem értem, néha ír, néha nem, talizna is de nem is, mert most például nem mondott semmit.

Most akkor mi is van tulajdonképpen?

Köszi ha végigolvastad és bocsi a regényért.

18/L

2016. márc. 11. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelnél. Egyszerűen nem tudnálak komolyan venni, miután egy BULIBAN semmi ismeretséggel csókolózgattál. Felszínes vagy.
2016. márc. 11. 23:01
 2/2 anonim válasza:
Kb ô is ugyanazt gondolgatja rólad. Te is írsz meg nem is, találkoznál, de nem is... Hívd el valahova nyilvános helyre és ott derítsd ki mi van.
2016. márc. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!