Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messengeren beszélgettem egy lánnyal. Mennyi idő után fog keresni, ha érdeklem ?
Figyelt kérdés
Szóval ki szeretném próbálni, hogy ha nem én keresem, akkor ír-e magától. Mennyi ideig várjak?
17/f
2016. jan. 28. 22:22
1/9 anonim válasza:
ha 2 napig nem ir akkor felejtos a dolog
3/9 anonim válasza:
2 napnal nem több ebben az esetben, de jó esetben már másnap este felé ír.
Amúgy ha ő is kérdez és nem egy szavakba válaszol, akkor valószínű érdekled.
4/9 Unpredictable válasza:
Két nap egyébként nem feltétlenül, van akire 5 nap után jön rá, de ha akarsz tőle valamit, akkor ne várj...
5/9 anonim válasza:
1-2nap...ha addig ír akkor kedvel teged
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, holnapra szép napot ;)
2016. jan. 28. 22:35
7/9 anonim válasza:
5. Vagyok de azis szamit h meddig beszelsz vele ....en baratnommmel mikor ismerkedtunk mar akkor napi 5 orat beszelgettunk
8/9 anonim válasza:
Nekem anyum regen 1 tanacsot adott: pasinak no sose irjon!
En ezt betartottam
Te miert nem irsz neki? Vegyek mar a ffiak a kezukbe az iranyitast, konyorgom!
9/9 anonim válasza:
Nem mondta, hogy nem írt neki, persze hogy ő ír rá először, de majd az egész kapcsolatukat alatt a férfi írjon mert "nő nem ír"? A férfiak is elvesztik az érdeklődésüket, ha csak ők írnak a lánynak még 3-4 alkalom után is, mivel úgy gondolják, hogy csak egyoldalú az egész és hagyják a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!