Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy kiderüljön, hogy érdeklem e vagy sem? 16/l
Figyelt kérdés
Van egy fiú, az osztálytársam. Nagyon bejön, de csak pár hete. Folyton néz, és elég sokszor ír rám csak úgy, és ok nélkül is sokszor hozzám ér (nem olyan dolgokról beszélek, hogy elmegy mellettem és nekem jön véletlen, hanem például megfogja a derekam, ha ott álok amerre menni szeretne, és és úgy jelzi, hogy elakar menni.. Meg megfogja "egész véletlen" a kezemet mikor beszélgetünk és mondok neki valamit). Nagyon elakartam hinni, hogy én is tetszem neki, ezért rákerestem, hogy milyen jeleket ad egy fiú, ami csak a testbeszédén látszik. Mivel csak egy-két hete figyeltem fel rá, még nem nagyon volt lehetőségem közeledni hozzá. A testbeszédén semmi különöset nem vettem észre, csak néhány apróságot. Például úgy támasztja a fejét hogy közben néz,de nem unottan hanem érdeklődően. És sokszor elmosolyodik ha ránézek, aztán elnéz. Szóval a kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy hogyan deríthetném ki, hogy tetszem e neki, és hogyan csábíthatnám el egy kicsit? Van már kevés tapasztalatom fiúk terén, de ő más.. Komolyan érdekel és megszeretném vele próbálni, ezért kérném a véleményeteket. Menő a suliban, mindenki ismeri, de közben elég magának való fiú.2016. márc. 30. 19:24
2/4 A kérdező kommentje:
Ha csak simán rákérdezek, azzal el is ijeszthetem..
2016. márc. 30. 19:36
3/4 anonim válasza:
Nem fog szívrohamot kapni nyugi
4/4 A kérdező kommentje:
Dehát, hogy kérdezzem meg tőle? Mert nem akarok rárontani. És azért félek ennyire mert pár hónapja összejött egy lánnyal, de másnap már köszönni sem mert neki és kerülte.. Félek, hogy velem is ezt tenné ha rákérdeznék. És mint mondtam, még csak pár hete "beszélgetünk" néha, szóval tényleg nem szeretném ha elfordulna tőlem.
2016. márc. 30. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!