Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi az amitől egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az amitől egy lányt megközelíthetetlennek találtok?

Figyelt kérdés

Mikor mondjátok azt egy lányra hogy megközelíthetetlen? Tudnátok ilyen tulajdonságokat írni? :)

Pl. - Ha nem ismeritek,csak látásból,akkor mi tudja kiváltani azt az érzés,hogy 'ez a lány megközelíthetetlen'?

- És ha ismeritek?

Ezek csak kíváncsiságból érdekelnének :)

Légyszi a korotokat is írjátok le! :)

(17/L)

2016. ápr. 8. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk ha van barátja az elég konkrét, hogy megszerezhetetlen.

Ha mondjuk hozzám képest nagyon szép, szép alakja van, akkor az is megkaphatatlan.

Szerintem ezek azok, amik egy lányt "megkaphatatlannak" nyilvánítanak. 17/F

2016. ápr. 8. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

1. Ha pasija van, ez természetes :)

2. Soha nincsenek egyedül :/

3. Túl kirívó az öltözéke( és most nem neonos ruhára gondolok.), ezáltal biztos egy Adoniszra/gazdag pasira vár. (Tudom ez nem mindenkire vonatkozik.)

4. Legtöbbjük idióta. Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem igen is zavar, ha az alapműveltségi szintet nem képesek megütni. Nem tanulmányi eredményre gondolok, hanem normális gondolat menetre.

5. Én pl. félek a kudarctól, de ha nagyon szimpatikus az illető elhatározom magam, oda megyek és a beszélgetés során rájövök, hogy hoppá, ő mégsem hozzám illik. (De ez nem tántorít el a további próbálkozásoktól, egyszer csak összejön egy normális lánnyal is, akit merhetek baráti közegbe is vinni.)

17/F

2016. ápr. 8. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha energiapajzs van körülötte. Különben mindenki megközelíthető.
2016. ápr. 10. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :) Ment a zöld kéz ;)

#3:Tudom,hogy mindenki megközelíthető ;) De arra gondoltam,amikor már a fiúk feladják,és inkább elkönyvelik a lányt megközelíthetetlennek. És hogy ezt az érzést mi szokta előhozni bennük? :)

2016. ápr. 10. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ehhez nem értek amúgy. Normális emberből indultam ki, aki képes csajozni. Én nem értek hozzá, számomra egy lány megközelíthetetlen akkor is, mégha teljes mértékben nyitott. Úgyhogy ez van. Hogy ezt mi okozza? Nem tudom. De, hogy a te kérdésedre válaszoljak, ez eléggé egyénfüggő. De mindenképpen a személyiség a döntő! Ha a leány flegma, bunkó, akkor nem is kell senkinek. Gondolom érted, hogy mire gondolok.
2016. ápr. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!