Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokban/fiúkban mit találtok vonzónak? Hogyha megtetszett az illető, akkor hogy közeledtek hozzá?
PL:Nektek mi alapján tetszik meg valaki, mi fontos benne??? Inkább a külső vagy a belső tulajdonságok számítanak??? Egy 15- 17 évesben mik a vonzó tulajdonságok? Milyennek képzelitek el az ideális első randit/ párkapcsolatot???
fontos számotokra a 'kemia'
személyes történeteket véleményeket írjatok légyszi
?
Nálam inkább a belső tulajdonságok számítanak, bár az is fontos hogy azért ne legyen csúnya/igénytelen, és legyen benne valami vonzó. Nekem egy fiúban az tetszik (belsőleg), hogy figyelmes, őszinte, és bátor de nem az a felvágós "hűűű, de menő vagyok" típus.
Én sosem képzeltem el ideális randit. :)
Hmm.. számomra fontos ha a srác egy kicsit különc/ érdekes nem unalmas és megtud nevetetni.Van saját véleménye és nem fél kimondani.
Nekem fontosabb a belső tulajdonság , de ugyankkor ne taszítson.pl: jóval magasabb srácok jobban bejönnek vagy a kék szeműek.
Az első randit: mivel én nagyon szeretem a kávét én inkább kávézni mennék el egy kávézóban. Majd ha minden jól alakul akkor esetleg séta a környéken.
Szerintem fontos a két fél közötti kommunikáció. Nincs hazugság még ha bántó is. Igyekezünk megoldani a vitáinkat és sosem feküdnénk le este haraggal hanem megbeszélnénk. Egymást támogatnánk és mindig segítenénk egymason. Ha szomorú megnevetetjük egymást vagy csak megöleled.
A kémia minden kapcsolatban fontos. Valaki szerint nem de szerintem igen. A két fél között legyen azért vonzódás és kész XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!