Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, ami megfog titeket egy srácban elsőre vagy későbbre? A külsőn és a belsőn mi? És milyen hobbikat találtok vonzónak?
Külsőn: Először megnézem a haját, ha hosszú rocker haja van, akkor megnézem az arcát,megnézem, hogy van-e piercingje vagy tetkója
Belsőn: legyen nagyon-nagyon humoros, de néha komoly is! Legyen laza és magabiztos, de ne vigye túlzásba, tehát ne legyen egoista. Legyen okos és hűséges,de a legyfontosabb, hogy ne legyen swagyolo páwa
Külső: egyedi stílus - rocker/deszkás/laza hipster(=nem a csillogós:D), a páwák kifejezetten taszítanak. Viszont a kis V kivágású pólók (amikből azért nincs kinn a bimbi), tökre bejönnek.
Belső: udvarias, humoros és intelligens. (álompasi) Bírom ha kicsit szarkasztikus, én is az vagyok és akkor tudunk csipkelődni.:DD Az ironikus egoizmussal sincs bajom, ha nem viszik túlzásba.
Ha sajnáltatja magát, beképzelt és ha gúnyt űz másokból, az undorító.
Hobbik pedig amik szerintem nagyon vonzóak: zenélés, főzés, kutyázás.:3
Külsőn:szinte mindegy de azért ne legyen notredámi toronyör
Belső:kedeves,tisztelet tudo,jó szívű,jó homurú,ne legyen visza huzodó,
Hobbi:FOCI
En az egyediboltozkodesu fiukatvszeretem
A haj az mindegy de nalam egy kikotes van hogy zold vagy kek szeme legyen.
Belsore:legyen kedves laza nagyon vicces hogy mosolyt csaljon az arcomra es egy kicsit perverz legyen de ne publikba legyen vad csak ha ketten vagUnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!