Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen tippetek van, hogyan ismerkedtek, hogy találtok barátot?
valahogy nem tudom megfejteni hogy lehet :D mármint igazából a társaságomban nincsenek fiúk, úgyhogy ez az egész tökre kimaradt.
ti hogy szoktatok partnert találni, vagy hogyan kell ezt egyáltalán?:D olyan furcsa, hogy ennek tök normálisnak kéne lennie, de nekem gőzöm sincs erről az egészről:D mármint megyek erre-arra barátnőimmel, de abban kimerül az egész társasági életem és nemtom hogy jutnak oda az emberek, hogy megismernek valakit
különfoglalkozásokra is olyanokra járok, ahol ugye lány csapat van, szóval az kilőve:)
(privátot ne küldjetek nem fogok válaszolni)
Én speciel itt ismertem meg a páromat :D 5 hónapig voltunk együtt szóval jó is volt. bár fiú vagyok de szerintem ez is válasz.
Amúgy menjetek olyan helyre ami koedukált. Az nem működne?
Lehet célirányosan keresni, neten, társkeresőn, de lehet csak úgy általában is. Ha egy fiúnak megtetszel, úgyis megszólít majd.
Én teljesen véletlenül találtam meg a mostani párom. Egy lány pár hónapja becsapódott a társaságba, neki volt ismerőse ez a srác, és párszor ő is hozzánk csapódott. Aztán pár hónappal később udvarolni kezdett nekem, és egy idő után be is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!