Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Milyenek találtok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyenek találtok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Imádom az állatokat van is belőle bőven számomra ők az elsők persze ha lenne barátom akkor helyet szorítanék neki az első helyen és nagyon figyelnék rá.Állatokkal szeretnék foglalkozni ha nagy leszek talán ez nem is olyan meglepő. Szabadidőmben nagyon szeretek olvasni,nagyon sok könyvet tudhatok magamévá órákat tudok elleni egy jó kis regénnyel.Barátaim cserfes aranyos lánynak állítanak be.Félénk bújós lány vagyok,szeretek plüssökkel aludni megnyugszom tőle ha már nincs kinek a kezét fogni hát akkor ők legyenek mellettem.Sokak szerint érettebb vagyok a koromnál,hát lehet van benne valami de persze belül még mindig egy kislány vagyok aki imád mesét nézni.El lehet velem hülyéskedni de persze ha komoly témáról van szó odateszem magamat.Őszinte személyiség vagyok sosem hazudom még akkor is megmondom az illetőnek a szembe az igazat ha fájdalommal jár neki.
2016. ápr. 4. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Majdnem elaludtam amíg olvastam,én nekem eléggé lapos vagy,semmi új,csak egy a sok lány közül.
2016. ápr. 4. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Cuki lehetsz:D

Azt nem mondanám,hogy csak egy lány a sokk közül, mert egyre kevesebbek az ilyen lányok

Hány éves vagy?

2016. ápr. 4. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Az állatos rész nagyon tetszik, énis imádom az állatokat, főleg a macskáim. Úgyhogy szimpi vagy :D
2016. ápr. 4. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Ezzel így önmagában nincs semmi gond. Az már aggasztóbb, hogy a 15 sorban nagyjából 30 vesszőt hagytál el. Ja, és a "hazudoK" alanyi ragozású.
2016. ápr. 4. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
utálom az állatokat, különösképpen a kutyákat, úgyhogy nálam ez kizáró ok. soha nem lesz házi kedvencem sem...
2016. ápr. 4. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki az állatokat (és a növényeket) szereti, rossz ember ñem lehet. Aki meg utálja øket /halál rájuk/. (Lehet támadni;)

#1, Jó lassan olvashatsz😂

Kérdezø: Éñ is imádom az állatokat, bár ha választanom kéñe pasi és állatok közt... Hiányozna a srác. Kb olyan vagyok mint te, csak nekem nagy szám vañ😳 Tudom, hogy fiúkat kérdeztél, de szerintem egy lánynak is lehet véleménye. Nincs semmi baj veled. Csak ne a páwa 20g-os kis homárarcúakat célozd meg, mert nem vagy elég k*rvás hozzájuk

2016. ápr. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!