Fiúk! Nálatok is van olyan, hogy egy jómódú lányt
vonzóbbnak találtok, mint egy szegényebbet?
Figyelt kérdés
Tudjátok, mint nálunk, lányoknál, hogy ha egy fiúnak sok pénze van, akkor abból arra következtetünk, hogy meg tud állni a saját lábán és fel tudjuk majd nevelni mellette a gyerekünket, anélkül, hogy a belünket ki kellene dolgoznunk, ezért sokkal inkább látjuk benne a férfit, és sokkal jobban vonzódunk hozzá, mint egy középosztálybeli fiúhoz. Nálatok is van ilyen, hogy sokkal nőiesebbnek, kívánatosabbnak tartotok egy pénzes lányt, mint egy nem pénzeset?
csak a magad nevében beszélj. Az én kedvesem csóró, mint én, mégis imádom.
2014. nov. 8. 18:50
4/13 CptTomato válasza:
Ez csak anyiban igaz hogy a pénzes lányok inkább néznek ki ápoltnak a sok smink és ruha miatt....de igazából ez annyira nem fontos... egy szegény lány is lehet ápolt csak max "tovább tart észre venni". Sőt valamiért azt tapasztaltam hogy a kevésbé jómóduak valahogy szebbek, talán mert természetesebbek.
2014. nov. 8. 18:51
5/13 anonim válasza:
A pénz nem szépít meg senkit.
2014. nov. 8. 18:53
6/13 anonim válasza:
Nem, viszont könyebben elnézném ugyanazokat a hibáit, mint egy szegénynek...
2014. nov. 8. 18:57
7/13 anonim válasza:
Ez nálunk nem így van. Mi a külsejét vesszük szemügyre nem a vagyonát.
2014. nov. 8. 19:02
8/13 anonim válasza:
Pont ellenkezőleg, engem jobban taszít egy gazdag nő, mint egy szegényebb. Ismerek pár jómódú nőt, mindegyik egytől egyig lenéző, tapló, csak azért, mert van pénze. Egy szegényebb viszont nincs elszállva magától, értékel minden apróságot.
"a belünket ki kellene dolgoznunk" Nálad szerintem ez volt a lényeg a kérdésedben.
Felszínesség, felszínesség mindenhol...
2014. nov. 8. 19:04
9/13 anonim válasza:
Valahogy a személyiség fontosabb, mint a pénz, de mégis az a tapasztalatom, hogy nem lehet olyan lányt találni aki egyszerre nem csóró és mégis normális életet él minden szempontból...
valahogy az a tapasztalatom, hogy akinek van pénze az egyrészt nem adja a saját színvonalánál alább, másrészt elég pökhendi és nagyképű, nem lehet vele tartósan normális életet tervezni...
Várom még a cáfolatot, de nem nagyon látok rá reális esélyt, hogy nem csóróként normális értékrendje legyen egy lánynak vagy nőnek...
29/F
2014. nov. 8. 19:06
10/13 anonim válasza:
Kerülöm.
Apuci pénze= nagyképű, beképzelt, föld felett járó, lenéző
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!