Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jómódú cigány csajok ápoltak...

A jómódú cigány csajok ápoltak/adnak magukra?

Figyelt kérdés
Most mentem át 2 hónapja egy másik konditerembe, ahol van fitnesz részleg is, ide jár egy jó kis csaj 170 magas, karcsú barna hajú, jól néz ki be is jön, és azon jár az agyam ha összejönnénk nem-e szembesülnék azzal hogy elhanyagolja magát higiéniailag.
2014. júl. 25. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ. Ha a kultúrája szerint él, akkor ugyanolyan életmódot folytat, mint a többi, csak éppen több a pénze...
2014. júl. 25. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Te buta nem az etnikumon múlik az igénytelenség! Hogy igy gondolsz már most rá szerintem hagyd is meg sem érdemled!
2014. júl. 25. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem az etnikumon, hanem a kultúrán...
2014. júl. 25. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáálással inkán hagyja..Nyilván ha jár edzeni és vonzó nem putris lányról van szó...Ennyire egyszerű ;)
2014. júl. 25. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
no, és azon nem gondolkotál, hogy mitől jómodú? Agysebész a fekete-erdei klinikán ?
2014. júl. 25. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Jogos kérdés, nekem is fenntartásaim lennének.
2014. júl. 25. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki cigány nem jelenti azt, hogy nem fürdik vagy nem ismeri a szappant.

Ez nevelés és igényesség kérdése.. nem csak a hómlesz fullbüdös cigók léteznek, van ott is egy másik réteg. (Akárcsak a nemcigányoknál.)

Szóval ez ilyen szempontból egy hülye kérdés, szólitsd le nyugodtan, én is azt tenném. :)

2014. júl. 25. 19:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Egyébként én is tudom hogy butaság ilyet feltételezni, mert egy pakisztáni is lehet ápolt, ha mondjuk civilizált és jó környezetben él.

Fogok vele beszélni, mert ha épp ott van amikor én is, akkor jobbá teszi a napomat.

2014. júl. 25. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez a jó mentalitás! Mutasd meg neki ki a hasgép mestere! ;)

Családjától pedig nem kell félni, akit egy nő elfogad, azzal ők is rendesek.

2014. júl. 25. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak aztán vigyázzá' more, nincs a csaj mellett félredugi, mert macsétával lesz elintézve a valagad. :D
2014. júl. 25. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!