Hogy találjon egy csúnyább nő jómódú pasit?
Senkit nem akarok provokálni, csak igazságtalannak tartom, hogy a külsőm miatt nem élvezhetem azt amit a barátnőim. Ugyanis a barátnőim csinosak szépek és gazdag pasijuk van, ezért elhalmozzák őket minden jóval, vásárolhatnak, szép kocsival mehetnek, szép lakásba lakhatnak stb.
Ilyen lányok is fel tudnak szedni jobb módú pasikat?
Hogy a fenébe ne!
Mondjuk keress olyan pasit, akinek fontos a belső érték: intelligencia, kedvesség, műveltség, stb.
Ha ezekkel se rendelkezel, az ugye egészen más tészta...
Több nőt is ismerek, akik munkahelyen ismerkednek, ahol hasonszőrű pasik közül válogathatnak (diplomás, szerény értelmiségi, jó fizetéssel), mondjuk ilyen munkahelyre be is kell kerülni.
Írd le (ha akarod privibe), hogy most hogy nézel ki (képet is küldhetsz), miket viselsz, milyen a hajad stb.. és szívesen adok tanácsot :)
25/L
zsákot húzol a fejedre h ne lássák
pont egy pénzes pali aki válogat jó testű szép arcú nők közt egy ocsmány prolival jön össze :D hihető.Az egy vesztes farok.már bocs.
Én már 10 éves koromban rájöttem, hogy csúnya vagyok, a mesék alapján pedig levontam a következtetést, hogy nem jön értem majd a szuperdögös királyfi, mert az csak a szép lányoknak jár :) A családom meg mindig pénzhiánnyal küszködött, így hát levontam a következtetést: vagy magam erejéből lesz pénzem vagy valószínűleg soha...
Innentől osztályelső voltam mindenhol, továbbtanulásnál inkább egy egyetemre adtam be a jelentkezést, amit külföldön megbecsülnek, nem arra, ami mindig is akartam lenni (OKJ képzés volt). Szomorú, de ez van :D
Egyébként semmi se lehetetlen, csak ehhez egy olyan férfit kell találni, aki inkább a belő értékeket nézi, nem a felszínes szépségeket. Látott már ilyet a világ, csak kevésszer.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!