Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy találjon egy csúnyább nő...

Hogy találjon egy csúnyább nő jómódú pasit?

Figyelt kérdés

Senkit nem akarok provokálni, csak igazságtalannak tartom, hogy a külsőm miatt nem élvezhetem azt amit a barátnőim. Ugyanis a barátnőim csinosak szépek és gazdag pasijuk van, ezért elhalmozzák őket minden jóval, vásárolhatnak, szép kocsival mehetnek, szép lakásba lakhatnak stb.

Ilyen lányok is fel tudnak szedni jobb módú pasikat?

2014. máj. 26. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezvan.

1. Ha egy lány ronda, sokkal nehezebb érvényesülnie

2. Ha egy fiú ronda és/vagy szegény és/vagy béna a csajozásban, akkor neki is nehezebb érvényesülni.

2014. máj. 26. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
De parasztok vagytok vele...mért ne lehetne jó pasija....én még nem láttam se ronda pasit/csajt....olyan ronda senki se lehet...fodrász,smink....és kész egy szép lány....nem kell szegény lánnyal így bánni...ezt lányként írtam..mielőtt jönne a bunkó válasz,az átlagnál szebb vagyok,nem ronda és nem vagyok magányos!
2014. máj. 26. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem arról volt szó, hogy jó pasit akar. Hanem arról, hogy olyan pasit akar aki agyonpénzeli, beköltözhet a csávó luxuslakásába és majd furikázza a pasi mindenhova a Maseratijával. (Megjegyzem, egy csaj is kereshet annyi pénzt magának, hogy megvehessen bármit amit akar, szép lakása és autója legyen.)

Bár szerintem kamukérdés amúgy.

2014. máj. 26. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet,h az,de kitudja....de aki átlagos fizetésű,azt ugyanúgy lehet szeretni.....
2014. máj. 26. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
leginkább sehogy! persze ha találsz valami olyan palit akinek aki szexuálisan annyira aberrált, hogy a "normális" nők el futnak előle és te bevállalod akkor akár még foghatsz is egy ilyet. sok sikert hozzá :D amúgy én pedig irigy vagyok a nagyfa*szú négerekre és arra a valakire aki megnyerte a lottó ötöst. kegyetlen az élet...
2014. máj. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!