Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nálatok is van olyan,...

Fiúk! Nálatok is van olyan, hogy egy jómódú lányt vonzóbbnak találtok, mint egy szegényebbet?

Figyelt kérdés
Tudjátok, mint nálunk, lányoknál, hogy ha egy fiúnak sok pénze van, akkor abból arra következtetünk, hogy meg tud állni a saját lábán és fel tudjuk majd nevelni mellette a gyerekünket, anélkül, hogy a belünket ki kellene dolgoznunk, ezért sokkal inkább látjuk benne a férfit, és sokkal jobban vonzódunk hozzá, mint egy középosztálybeli fiúhoz. Nálatok is van ilyen, hogy sokkal nőiesebbnek, kívánatosabbnak tartotok egy pénzes lányt, mint egy nem pénzeset?

2014. nov. 8. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van ilyen, hiszen van vonzó gazdag lány, és szegény nem vonzó lány is. És létezik fordítva is a dolog, mivel a vonzalom nem ettől függ.
2014. nov. 8. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Gazdag lányba nem beleszeretni csak elérni hogy ő szeressen bele az emberbe megdönteni, kifosztani, elszelelni örökké milliomosként élni.

Elfogy a zseton 10 év múlva eljátszani vele ugyanezt mikor már öreg és még hülyébb.

2014. nov. 8. 19:28
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Engem taszít, ugyanis sohasem voltam pénzes, gazdag. Megtanultam beosztani azt a kis kenyérre valót, amit megkeresek, s talán ez mások szemében sóher dolognak, garasoskodásnak tűnhet, de ha egyszer ennyiből kell gazdálkodni, akkor ennyiből gazdálkodok.

El sem tudnám képzelni azt, hogy egy pénzesebb családból származó nővel összejöjjek, és rengeteg okom van rá, miért kerülöm azokat a nőket, akik magas egzisztenciával rendelkeznek.

Remélhetőleg valamikor egy teljesen átlagos, hétköznapi leányzó lesz a párom, akivel hasonló az értékrendünk, hasonlóak az elvárásaink, hasonlóak az érdeklődési köreink, és nem követeli meg tőlem, hogy a törlesztések mellett lássam el toronyórával láncostul, meg havonta egy külföldi úttal. Sok férfi sem teheti meg, hogy évente több milliót áldozzon bele egy kapcsolatba, csak ezt nagyon sok nő nem érti meg és nem fogja fel, mert mindegyik a fuxos, BMW-s mintakép férfiért csöpög. Nos, hál' istennek, én nem vagyok mintaférfi, és ez így van jól.

2014. nov. 8. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!